Back to Question Center
0

Semalt Expert știe cum să blocheze spam-ul referrer în mai puțin de 10 minute

1 answers:

Căutarea rapidă a spam-ului referrer bloc va reveni la peste 500.000 de rezultate. A devenit o problemă majoră, iar webmasterii sunt preocupați de contul Google Analytics. Diverse persoane au publicat mesaje, tutoriale și ghiduri cu privire la modul de blocare a spamului referrer, dar cu siguranță aveți nevoie de resurse tehnice pentru a îmbunătăți rangul general al site-ului dvs. în rezultatele motorului de căutare

Dacă nu cunoaștem ciuma pe care o numim spam spam, Frank Abagnale, un expert de top Semalt , asigură că acesta este un spam-ul fantomă care nu vizitează site-ul dvs., dar este întotdeauna vizibil în contul dvs - web hosting economico. Google Analytics sub formă de rezultate.

Spamul de trimitere este conceput să interfereze cu contul dvs. Google Analytics și să transforme legăturile de recomandare de pe site cu ceva cunoscut sub numele de spambots. Butoanele-pentru-site-ul web, free-social-buttons.xyz și darodar.com sunt unii dintre infractorii majori. Toate aceste domenii vor apărea în rapoartele Google Analytics și sperăm că veți vizita linkurile lor afiliate.

Există două motive principale pentru care spam-ul referral este o problemă mare. Mai întâi de toate, ele sunt suspecte, iar accesările depășesc datele Google Analytics. Site-urile Monster precum domnul Porter și BBC nu sunt prinse de spam-ul de trimitere deoarece primesc o mulțime de vizitatori în fiecare zi..În schimb, site-urile și blogurile care sunt relativ noi pot lua în fiecare zi patruzeci-cincizeci de sesiuni. Este un impact imens asupra analizei de marketing și poate compromite în mare măsură calitatea traficului de pornire. Al doilea este că vizitele cu referire la spam vor mesteca serverele și resursele pe lucruri despre care nici măcar nu știți. Cel mai important lucru este că nu veți ști niciodată dacă spam-ul de referință este prezent în contul dvs. Google Analytics deoarece hit-urile sale sunt întotdeauna înregistrate ca normal.

Cum să blocați spamul de referință în Google Analytics:

Puteți bloca cu ușurință spamul de trimitere din contul dvs. Google Analytics cu acești pași simpli.

Pasul # 1 - accesați secțiunea Administrator> Filtre din tabloul de bord Google Analytics și adăugați un filtru nou. Nu uitați să vă numiți filtrul ca darodar.com.

Pasul # 2 - Selectați numele predefinit numai atunci când site-ul suspect a fost deja adăugat la un filtru. Vă sugerăm să introduceți numele domeniului împreună cu subdomenii într-un singur filtru .

Pasul # 3 - Nu uitați să salvați setările înainte să închideți fereastra. Puteți repeta procesul pentru fiecare domeniu nou sau subdomenii.

Trebuie să rețineți că dacă aplicați rapoarte diferite segmente, acestea nu vor include spamul de trimitere și va trebui să îl adăugați în mod individual. Utilizați opțiunea segmentului numai atunci când doriți să eliminați cea mai mare parte a spamului referire de la un site web de dimensiuni mari. De acum, nu este disponibilă nicio soluție cu rezultate precise de 100%, deoarece majoritatea metodelor garantează blocarea numai a spamului de referință de 99%. Dacă aceste soluții nu funcționează pentru dvs., este mai bine să editați fișierul .htaccess sau să căutați o altă soluție pe social media.

November 29, 2017