Back to Question Center
0

Semalt Expert: Tipuri de teme Wordpress - sfaturi utile

1 answers:

Decide pe o temă WordPress este alegerea esențială pe care trebuie să o faci pentru un blog. Una dintre cele mai bune caracteristici ale Wordpress este că o puteți face bazată pe site-ul și să-l arata în modul în care vă place și doriți prin introducerea unui plugin WordPress. Tema vă va lăsa același conținut, dar modifică aspectul site-ului web și modul în care a fost prezentat conținutul. Ideea pe care o selectați poate face ca conținutul dvs. să pară total diferit, ceea ce faceți cu un singur clic.

Ivan Konovalov, un specialist principal în Semalt , explică faptul că temele Wordpress vin în mai multe tipuri care includ:

Temele achiziționate sau premium

Acestea sunt teme pe care le cumperi de la un vânzător online - free d.i.y logo maker. Voi decideți să le cumpărați pe o singură dată sau să plătiți-o anual. În funcție de vânzător, puteți obține cele cu tutoriale video care explică modul de utilizare a acestora.

Temele de prime beneficiază de numeroase beneficii, printre care:

  • De înaltă calitate
  • Optimizate și cu performanțe ridicate
  • Oferim suport complet
  • Ei utilizează cele mai recente tehnologii și cele mai înalte standarde de site

Ele vin cu numeroase opțiuni și caracteristici de personalizare care vă permit să răsuciți funcționalitatea site-ului dvs. Unele dintre opțiuni includ schimbarea culorii și modificarea aspectului site-ului..Acestea sunt cele mai bune pentru un blog perfect.

teme gratuite

Există mii de tipuri de teme gratuite pe internet. Aceștia pot descărca gratuit și le puteți aplica fără nicio restricție. Puteți să le obțineți vizitând directorul teme Wordpress.org și sunt 100% gratuite.

gratuit - înseamnă că îi primești fără să plătești nimic pentru asta. Temele gratuite sunt diferite de freemium, deoarece temele gratuite sunt pline de caracteristici variind de la modele plictisitoare la uimitoare.

Freemium - Aceste teme sunt expuse cu funcții de domeniu limitat pentru testarea unde în cele din urmă dacă le iubești, vi se va cere să cumperi versiunea completă. Prin urmare, ele nu sunt gratuite, deoarece vi se va cere să le plătiți cu timpul.

șabloane

Acestea sunt, de asemenea, numite teme de dezvoltatori începute. Acest lucru se datorează faptului că temele sunt deja pregătite, dar trebuie să fie dezvoltate într-un lucru mai bun.

Aceste teme sunt concepute în design minim. Acestea includ teme cum ar fi schelet, oase și rădăcini, unde dezvoltatorii beneficiază unul de celălalt, încercând să-i dezvolte pentru a fi stabili și viabili din punct de vedere economic. Scopul lor este acela de a oferi utilizatorilor informații care să personalizeze codurile temei și sunt recomandabile celor care doresc să-și dezvolte temele.

Fiecare temă este unică și toate sunt concepute astfel încât să se potrivească nevoilor fiecărei persoane. Faceți câteva cercetări cu privire la caracteristicile fiecăruia înainte de a decide asupra temei pe care să o utilizați pentru blogul dvs.

November 29, 2017