Back to Question Center
0

Semalt Expert: Tot ce ți-a fost frică să întrebi despre SEO

1 answers:

SEO are patru elemente de bază care sunt importante pentru succesul marketingului online și a publicității. Succesul online este important în atragerea de noi clienți pentru afaceri. Cele patru elemente sunt clasamente, vizitatori, conversii și intenția de optimizare. Este important pentru proprietarul afacerii să înțeleagă frazele de cuvinte cheie corespunzătoare. De asemenea, este necesar să vă asigurați că motorul de căutare poate localiza cuvintele cheie și le poate analiza în mod eficient - mpex solutions login. Cuvintele cheie ar trebui să fie puternice, iar procesul motorului de căutare ar trebui să beneficieze de o arhitectură a site-ului care este ușor de utilizat. Link-urile trebuie să fie ușor de identificat și ușor de navigat. În articol, Max Bell, Semalt Manager de succes clienți, explică cele patru elemente elementare SEO .

1. Rankings

Obiectivul principal al SEO este de a permite site-ului de afaceri să obțină un rang de top în motoarele de căutare. Poziția de vârf de pe prima pagină de căutare îmbunătățește vizibilitatea online a afacerii. Cu toate acestea, clasamentul nu este scopul final al procesului SEO. Mulți proprietari de afaceri studiază rezultatele din procesul de căutare. Ei se simt demotivați dacă nu primesc poziția de vârf după ce folosesc o mulțime de resurse financiare, umane și tehnologice. Ei trebuie să înțeleagă că clasamentele au efecte diferite asupra succesului afacerii. Clasamentele de top nu influențează direct valoarea vânzărilor; acestea oferă doar o oportunitate pentru utilizatorii de internet să cunoască produsele sau serviciile oferite de afacere. Un site care este clasat ca №5 poate avea servicii și informații mai bune decât site-ul web clasat pe locul №1..

2. Vizitatori

Numărul de utilizatori care vizitează site-ul web va crește dacă procesul de optimizare generează clasamente. Site-urile Web vor înregistra, de asemenea, clasamente atunci când cuvinte cheie importante sunt utilizate în procesul de SEO. Creșterea numărului de vizitatori ca urmare a clasamentului este bună. Cu toate acestea, nu este scopul final al procesului de optimizare. Expertul SEO beneficiază financiar dacă acesta este remunerat pe baza nivelului de impresie și de publicitate online .

3. Conversii

Acesta este scopul final al procesului de optimizare. Procesul SEO ar trebui să genereze mai multe beneficii decât să mărească clasamentul de căutare și traficul vizitatorilor. Ar trebui să ducă la creșterea nivelului de conversie și a ratelor. Scopurile de conversie sunt diverse și se bazează pe interesele proprietarilor site-ului web. Exemple de obiective de conversie includ comentarii ridicate pe blog, descărcări crescute de produse, urmărire Twitter sau Facebook mai mare sau creșterea volumului vânzărilor. Strategia de optimizare ar trebui să fie legată de atingerea obiectivelor de conversie .

4. Motoarele de căutare și intenția de optimizare

Chiar dacă motoarele de căutare sunt inteligente din punct de vedere tehnologic, ele nu pot determina intenția proprietarului site-ului. Aceasta este o provocare majoră a procesului de SEO, deoarece intenția este necesară pentru a înțelege relevanța site-ului și a cuvintelor cheie. De aceea, profesioniștii SEO sunt obligați să indice problemele sau conceptele dorite pentru a împiedica ghicitul de către motoarele de căutare. Intenția este, de asemenea, esențială pentru îmbunătățirea cunoștințelor vizitatorilor cu privire la informațiile de pe pagina online. Site-ul web ar trebui să fie ușor de navigat, iar informațiile disponibile ar trebui să fie în limbaj simplu .

November 29, 2017