Back to Question Center
0

Semalt Expert: Tu, da, tu! Știți ce este un Spam de referință pentru Ghost?

1 answers:

Recomandarea Ghost or referrer spam este traficul fals care apare în contul dvs. Google Analytics. Cu toate acestea, atunci când verificați cu atenție de unde vin hit-urile, veți vedea că acestea provin de pe un site de referință și măresc rata de respingere într-o mare măsură. În prezent, există două tipuri majore de trimiteri de tip fantomă care afectează datele Google Analytics - ray ban 4171 feminino. În primul rând, există boturi de spam și crawlere care indexează paginile dvs. web și ignoră fișierele robots.txt. Al doilea tip este Darodar, care poate fi identificat ca un program de generare ilegală a traficului. Ryan Johnson Semalt Customer Success Manager, explică faptul că problema principală este că spam-ul referitor la fantomă provine din mai multe domenii, dintre care majoritatea sunt teme pentru adulți și au lovit site-urile web non-stop.

Diferența dintre boturile de spam și referințele fantomă este calitatea traficului. Spam-ul referrer fantomă trimite trafic din domenii noi și necunoscute, însă nu vă accesează niciodată site-urile web. În schimb, ei părăsesc traseele digitale care afectează conturile Google Analytics și măresc rata de respingere. Acestea vizează urmărirea codurilor dvs. Google Analytics și le puteți bloca creând filtre în contul dvs. În acest fel, veți putea opri spamul referire la fantomă de la distrugerea datelor dvs. de analiză.

Spamul referrer fantomă afectează SEO sau site-ul meu?

Este sigur să menționăm că spam-ul referrer fantomă nu afectează SEO sau site-ul dvs. Web. Așa cum am descris deja că nu vă vizitează de fapt site-ul dvs. web, ci se afișează în top referenții din datele dvs. Google Analytics..Cu toate acestea, aceasta afectează rapoartele privind datele și analizele. Spam-ul referrer fantomă lovește site-ul dvs. toată ziua și arată până la o mie de hit-uri în 24 de ore.

Spam-ul referrer fantomă face următoarele lucruri pe site-ul dvs.:

  • Sporește considerabil rata generală de respingere a paginilor dvs. web
  • .
  • Poate reduce numărul de vizitatori pe blog sau pe site-ul dvs.
  • Înlătură datele de referință și vă îngreunează să vedeți dacă traficul este calitativ sau nu
  • .
  • Aceasta împiedică datele de conversie a obiectivelor și locația, ceea ce vă trimite o mulțime de vizite din partea Rusiei
  • .

Cum trimite spammitorii de date către Google Analytics conturile dvs.

În codul Javascript, un ID de urmărire informează Google Analytics cu privire la site-ul web referitor care vă trimite traficul. Utilizatorii de spam utilizează următoarele trei metode pentru a trimite vizitatori falsi și accesări în conturile Google Analytics:

1. Acestea inserează codurile Javascript pe propriile site-uri web și generează acces la paginile lor web.

2. Aceștia au instalat robotul automat pentru a-ți indexa site-ul, a falsifica referințele și a afișa o mulțime de vizite.

3. Aceștia au creat anumite roboți pentru a trimite date direct la Google Analytics și nu implică site-uri reale de recomandare.

Cea mai bună modalitate de a preveni spam-ul referrer fantomă este crearea fișierelor sau editarea fișierului .htaccess. Puteți crea cât mai multe filtre pe care doriți să le împiedicați să vă distrugă datele Google Analytics .

November 29, 2017