Back to Question Center
0

Semalt Expert: WordPress Spam Comentarii - 5 Tehnici simple pentru a face față

1 answers:

În cazul în care situl sau blogul dvs. WordPress primesc și alte comentarii despre spam, ar trebui să înveți și să adaptați aceste tehnici stipulate de Jack Miller, un specialist de top din Semalt Services Digital.

1. Ștergeți manual comentariile despre spam:

Este important să țineți cont de comentariile dvs. și de unde provin. Utilizarea Akismet sau a altor pluginuri similare vă poate oferi multe beneficii, dar nu există nicio alternativă la ștergerea manuală. Ar trebui să verificați și să ștergeți frecvent comentariile care par ilegale sau conțin câteva cuvinte cheie sau backlink suspecte. Asigurați-vă că ați golit coșul de gunoi după ce comentariile rău intenționate au fost șterse de pe blogul dvs.

2. Mențineți comentariile pentru moderare:

Depinde cât de mult timp trebuie să verificați, să aprobați sau să respingeți comentariile. Între timp, le puteți ține pentru moderare și nu permite nimănui să publice direct comentariile pe postările dvs. de pe blog. Aș prefera să țină comentariile mai mult timp decât folosind Akismet. Verific orice comentariu și asigurați-vă că acesta nu este creat de un spammer sau roboți. Comentariile care conțin link-uri rău intenționate, cuvinte cheie sau discuții irelevante nu ar trebui aprobate, ci șterse de pe site-ul dvs. Web. Cu alte cuvinte, putem spune că trebuie să bifați comentariile atunci când aveți încredere în orice cititor și să-i lăsați să-și expună comentariile în mod direct și fără nici o moderare .

3. Modificați fișierul .htaccess pentru a împiedica comentariile spam de la WordPress:

Fișierul .htaccess vă va ajuta să strângeți securitatea blogului WordPress într-o măsură. Liniile scurte de coduri sunt mult mai bune decât liniile lungi și vor reduce numărul de comentarii spam. Odată ce ați accesat fișierul .htaccess în contul dvs. WordPress, ar trebui să refuzați robii cu următorul cod:

# Protejați-vă de spam și bot

RewriteEngine On

RewriteCond% {REQUEST_METHOD} POST

RewriteCond% {REQUEST_URI}..wp-comments-post \ .php *

RewriteCond% {HTTP_REFERER}! .yourwebsite.com. * [OR]

RewriteCond% {HTTP_USER_AGENT} ^ $

RewriteRule (. *) ^ Http: //% {REMOTE_ADDR} / $ [R = 301, L]

Boții și păianjenii sunt dăunătorii cei mai iritabili, astfel încât acest cod este foarte ușor și eficient .

4. Blocați adresele IP ale spammatorilor:

Atunci când o persoană comentează pe blogul dvs., adresa sa IP se înregistrează în contul dvs. WordPress. Ar trebui să verificați întâmplător toate adresele IP și să blocați IP-urile care par suspecte și ciudate. Puteți bloca cât mai multe adrese IP posibil sau puteți utiliza un plugin WordPress pentru a bloca permanent toate IP-urile suspecte. Alternativ, puteți adăuga acest cod în fișierul .htaccess rădăcină pentru a bloca adresele IP suspecte.

# bloc ip

ordine permite, respinge

refuză de la 192.168.44.211

respinge de la 224.39.163.11

neagă de la 172.16.7.91

5. Instalați pluginul anti-spam:

Există sute de mii de pluginuri pe care le puteți utiliza pentru a scăpa de comentariile spam. Cum v-am spus că nu am folosit Akismet, dar am încercat odată Quiz. Acest plugin este prezent în directorul Plugin al Wordpress și poate fi instalat gratuit. Acest plugin ajută la prevenirea spam-ului WordPress și a comentariilor troll-ului solicitând comentatorului să răspundă la câteva întrebări Source .

November 30, 2017