Back to Question Center
0

Semalt Expert: WordPress Vs. Shopify - Ce este mai bun?

1 answers:

Cei mai mulți dintre dvs. știți că WordPress este cel mai bun și cel mai cunoscut sistem de management al conținutului, care deține în prezent o cotă de piață de aproape 60% pe piețele CMS. Nu este surprinzător sau șocant faptul că diverși dezvoltatori preferă WordPress față de alte sisteme de management al conținutului. Wordpress este programul open source, bazat pe web, creat în PHP.

Michael Brown, un expert de top Semalt Digital Services, oferă aici o practică convingătoare în această privință - videos de fotografia digital.

Shopify vs. WordPress:

Shopify este platforma găzduită, care nu ne permite să găzduim site-urile noastre pe servere proprii sau terțe, cum ar fi GoDaddy etc. În acest sens, este destul de diferită de cea a WordPress și depindeți de serverul Shopify pentru site-ul nostru și nu poate fi găzduit pe plan local. Platformele găzduite vin cu câteva beneficii interesante, inclusiv backup zilnic, compatibilitate PCI, lățime de bandă nelimitată, precum și certificat SSL de către furnizorii de servicii impliciți.

În schimb, WordPress este găzduit de sine. Aceasta înseamnă că puteți găzdui cu ușurință propriul site web sau blog pe orice server și puteți edita fișierele PHP conform cerințelor dvs. Dar dacă afacerea dvs. începe să scalați, plătiți pentru lățimea de bandă sau având furnizorii de hosting separați poate că nu este ușor pentru dumneavoastră. Este important să adăugați câteva plugin-uri cum ar fi WooCommerce pentru a obține cele mai bune rezultate din site-urile WordPress.

Elementele de bază de conținut:

În toate sistemele de management al conținutului, există câteva elemente de bază. Dar, în cazul WordPress, puteți adăuga tipurile personalizate de posturi, pagini, categorii, widget-uri și alte lucruri similare.

  • WordPress Shopify
  • Tipuri personalizate de posturi Colecții sub formă de categorii
  • Produse variate
  • Posturi Articole multiple
  • Pagini Pagini diferite

Extinderea funcționalității în WordPress:

În cazul WordPress, puteți instala cu ușurință pluginuri, setați widget-urile și meniurile și puteți modifica temele pentru a extinde funcționalitatea site-ului dvs. Web. De exemplu, site-ul out-of-the-box al site-ului WordPress nu este alcătuit din componentele de comerț electronic, deci trebuie să instalați un plugin WooCommerce pentru a activa anumite postări personalizate și caracteristici de comerț electronic.

Shopify App Store:

Dacă sunteți un utilizator Shopify, va trebui să vă extindeți funcțiile utilizând anumite aplicații. Cele mai relevante aplicații Shopify sunt prezente în magazinul App Store. Pentru a instala o aplicație, ar trebui să accesați secțiunea Aplicații din meniul Shopify și să faceți clic pe butonul Vizitați magazinul App Store. Aici veți putea selecta aplicațiile pe care doriți să le instalați. După instalare, puteți utiliza aceste aplicații și le puteți integra în site-ul dvs.

Shopify structuri tematice vs structuri tematice WordPress:

În WordPress și alte sisteme de gestionare a conținutului, cum ar fi Drupal și Blogger, există temele părinților și copiilor de a alege. Este important să selectați o temă potrivită pentru site-ul dvs., oferindu-i un aspect frumos și profesional. În schimb, temele din Shopify nu se actualizează automat. Dar nu trebuie să vă faceți griji, deoarece le puteți actualiza manual. Temele Wordpress nu folosesc limbajul lichid pentru implementarea lor, dar temele Shopify folosesc această limbă. Limba Liquid permite dezvoltatorilor să încarce în mod dinamic conținutul în magazin. Este important ca temele dvs. să conțină directoare suplimentare, indiferent dacă le folosiți pe WordPress sau pe Shopify. Magazinele Shopify acceptă numai structurile de directoare pentru teme în timp ce site-urile WordPress pot funcționa fără ea.

Concluzie

Este sigur să spunem că WordPress deține majoritatea site-urilor și blogurilor de pe internet și are mai multe caracteristici decât Shopify. Cu toate acestea, puteți alege sistemul de gestionare a conținutului în funcție de cerințele dvs. Pentru scopuri SEO și optimizare adecvată, WordPress este mai bine decât Shopify și este mai personalizabil. Mai mult decât atât, editarea structurii URL-ului de bază, a permalink-urilor și a articolelor legate de SEO, cum ar fi titluri, descrieri, melodii, etichete de imagine și titluri sunt ușor în WordPress decât Shopify.

November 30, 2017