Back to Question Center
0

Semalt explică cum să blocheze ferestrele pop-up adăugate în Windows

1 answers:

De la 2017, este corect să spunem că tehnologia ne-a preluat viața de ceva timp. Internetul conectă acum tot mai multe dispozitive în fiecare secundă, iar cantitatea de informații care trece prin el este extrem de mare. Potrivit lui Lisa Mitchell, Managerul de Succes Semalt , acest fapt aduce multe posibilități și avantaje, dar vine și cu câteva aspecte, dintre care unul este frecvent deranjant pentru utilizatori: ocuparea de anunțuri pop-up !

Dacă rulați Windows pe PC, ați întâmpinat, fără îndoială, această problemă în viața voastră. După instalarea unui sistem, totul funcționează neted și nu există probleme cu ferestrele pop-up care încep să apară după câteva sesiuni de utilizare. După această perioadă, problema devine din ce în ce mai dureroasă, deși aproape nici unul dintre aceste anunțuri nu este asociat cu Windows în sine. În acest articol, am dori să prezentăm câteva metode de rezolvare a uneia dintre cele mai importante probleme de navigare pe web: cum să blocați anunțurile de tip pop-up - ejector nozzle sizing.

Înainte de a începe cu curățarea, ne-ar plăcea să luăm o clipă pentru a ne explica de unde provin aceste ferestre de tip pop-up. Deoarece nu provin din Windows, originea acestora se găsește de obicei în site-urile care instalează programe malware, adware sau chiar PUP (programe potențial nedorite). O mulțime de programe sunt predispuse să producă pop-up-uri proprii, ceea ce reprezintă o altă parte a problemei. Indiferent de originea lor, blocarea ferestrelor pop-up este un proces în două etape: mai întâi, curățați computerul de orice program malware sau adware și apoi utilizați extensii de browser pentru a bloca ferestrele pop-up în traseele lor.

Iată câteva lucruri pe care le puteți face:

1..Curăță sistemul tău de ferestre. De obicei, executarea unui program anti-virus standard precum AVG nu este suficient. Veți avea nevoie de o îngrijire profesională specială, cum ar fi Malwarebytes Anti-Malware, o aplicație software special concepută pentru a scăpa de orice malware pe care îl găsește pe computerul dvs. În mod similar, puteți utiliza un program, cum ar fi AdwCleaner, pentru a elimina Adware. Aceste programe sunt atât libere de utilizat, cât și foarte utile, pur și simplu să fie atenți atunci când le folosiți, deoarece nu doriți să ștergeți ceva important din întâmplare sau prea restrictiv .

2. Instalați programe de completare pentru browser. Majoritatea extensiilor funcționează în mai multe browsere: Google Chrome, Firefox, Edge, Opera sau Safari. Aceste suplimente sunt specializate în analizarea traficului și blocarea oricăror ferestre pop-up pe care le găsesc. Setarea poate fi găsită în meniul "Conținut" din opțiunile browserului și se aude ceva în conformitate cu "Nu permiteți niciunui site să afișeze ferestre de tip pop-up" - acest exemplu este din Chrome. Deși browserele au propriul sistem de blocare a pop-up-urilor, vă recomandăm să instalați unul suplimentar, cum ar fi Ghostery, uBlock Origine sau AdBlock plus.

3. Opriți anunțurile de tip foistware și anunțurile Windows. Există site-uri legitime cărora le place să folosească ferestre pop-up, cum ar fi Ask, Microsoft Bing sau Google. Acestea instalează adesea PUP-uri în mod implicit dacă alegeți versiunea expresă de instalare a vreunuia dintre produsele lor. Fiți atenți la ceea ce verificați sau nu verificați în timpul procesului de instalare sau utilizați un program inteligent numit Unchecky, care vă poate face acest lucru chiar și după ce instalați software-ul.

În plus, Windows 10 are chiar ferestre pop-up acum. Nu este atât de enervant ca ceilalți, desigur, dar oferă "aplicații sugerate" în meniul de pornire. Pentru a le elimina, faceți clic dreapta pe țiglă și selectați "eliminați toate sugestiile".

Sperăm că instrucțiunile noastre privind eliminarea suplimentelor vor îmbunătăți semnificativ experiența de navigare și navigare pe web. Pop-up-urile sunt una dintre cele mai enervante probleme care trebuie abordate în acest moment și nimeni nu ar trebui să sufere mai mult decât este necesar .

November 29, 2017