Back to Question Center
0

Semalt explică de ce ar trebui să evitați să dați clic pe "Dezabonare" în dosarul Spam

1 answers:

În fiecare zi primim o mulțime de e-mailuri nedorite și enervante, iar curățarea sau filtrarea lor făcând clic pe butonul Dezabonare nu este suficientă. Unele dintre e-mailurile primite pot conține link-uri suspecte care devin în curând o mare problemă pentru dvs. Există șanse ca veți termina să oferiți spammerilor o mulțime de informații despre dvs., cum ar fi detaliile cărții dvs. de credit, ID-ul PayPal, numele de utilizator, parola, adresa de domiciliu, numărul de contact și adresa firmei dvs - commercial property valuation process. De asemenea, le puteți oferi oportunitățile de a vă infecta sistemul cu malware și viruși. Desigur, nu orice persoană care vă trimite un e-mail este un scammer sau un hacker. Dacă cunoașteți expeditorul personal și credeți că este demn de încredere, puteți să îl deschideți în siguranță și să îl citiți în mod regulat .

În acest caz, Max Bell, Semalt Managerul pentru succesul clienților a menționat motivele pentru care dezabonarea de la buletinele de știri sau e-mailurile promoționale poate fi vătămătoare pentru dvs.:

1. Ați confirmat adresa dvs. de e-mail hackerului:

Majoritatea oamenilor nu știu că făcând clic pe acel buton de dezabonare pot fi periculoși pentru ei deoarece confirmă hackerilor că adresele lor de e-mail sunt active și valide. De exemplu, dacă un expeditor este implicat în răspândirea malware pe internet și ați făcut clic pe link-ul său din greșeală, el / ea va afla că ID-ul dvs. este activ și verificați în mod regulat e-mailurile. Cea mai proastă parte este că acum veți primi o mulțime de e-mailuri de la spammeri, care vor să înșele..

2. Sunteți interesat de ofertele lor:

Odată ce faceți clic pe butonul Dezabonare, veți lăsa spamerii să știe că le-ați citit e-mailurile și că sunteți interesați de ofertele lor. În acest caz, ei vor continua să vă trimită din ce în ce mai multe mesaje cu mai multe oferte. Citirea e-mailurilor și deschiderea atașamentelor vor deveni necesare pentru dumneavoastră. În caz contrar, vă vor amenința să vă răspândiți detaliile private pe internet. Ceea ce contează pentru ei este banii tăi și ei chiar se pot preface că sunt o prințesă străină și-ți cer ajutorul.

3. Nu puteți primi e-mailuri de la prietenii și familia dvs.:

Hackerii sau spamerii pot restricționa adresele dvs. de e-mail pentru propriile mesaje; aceasta înseamnă că nu veți putea primi e-mailuri de la prietenii, clienții și membrii familiei dvs. Acesta este motivul pentru care ar trebui să vă gândiți de trei ori înainte de a da clic pe butonul Dezabonare, deoarece există șanse ca aceștia să vă trimită un program malware, să vă păcălească ID-ul de e-mail pentru a primi propriile e-mail-uri tot timpul și pentru a împiedica sosirea e-mailurilor din cercul dvs.

Concluzie

Dați-mi voie să vă spun că clicul pe butonul Dezabonare poate fi fraudulos și adresa dvs. de e-mail nu va fi eliminată din lista de spammeri. Cu toate acestea, puteți urma acești pași pentru a preveni ca e-mailurile să vă irită în viitor: Verificați adresa de e-mail a spammerului și nu faceți clic pe butonul Dezabonare dacă un e-mail a ajuns în dosarul Spam. Luați măsuri instantaneu și instalați un program anti-malware. Descărcarea unui astfel de program de pe internet este foarte ușoară.

November 30, 2017