Back to Question Center
0

Semalt explică diferența dintre abuzurile legate de serviciul de negare a serviciilor, criptare și criptare cu plata pe clic

1 answers:

Programele de criptare sunt concepute pentru a detecta boturile și a le împiedica să recolteze orice tip de informație. Este foarte regretabil faptul că botneturile au fost adaptate pentru a submina securitatea și instalează programe de keylogger în mașinile infectate. Keyloggerul ajută boturile să controleze și să filtreze toate programele unui dispozitiv de calculator, care apoi sunt folosite pentru a-și deturna ID-ul PayPal sau detaliile cărții de credit - security cameras systems uk. Botnetele sunt, de asemenea, utilizate pentru propagarea și răspândirea diferitelor tipuri de viruși și botneturi într-o rețea. Ei captează utilizatorii în activități rău intenționate și execută dispozitivele lor de calculator, precum și ID-urile de e-mail. Dacă faceți clic pe un sistem pay-per-click, botnet-urile pot accesa detaliile dvs. financiare. Zombele sunt utilizate pe scară largă pentru a manipula informațiile utilizatorilor pentru a câștiga niște bani din sistemele lor cu plata-pe-clic.

Jack Miller, Senior Manager de Succes al Clientului Semalt , explică faptul că botneturile sunt folosite pentru a lansa atacuri asupra unui anumit dispozitiv sau rețea și a perturba serviciile prin deturnarea conexiunilor. În plus, consumă lățimea de bandă a rețelei dvs. și supraîncărcarea resurselor sistemului..Atacurile de Denial of Service (DoS) sunt utilizate în mod obișnuit pentru a distruge site-ul unui concurent și joacă un rol vital în a-și lua locul.

Botnets Dimensiune:

Botnetele variază în funcție de complexitate și dimensiune; unele dintre ele sunt mari, în timp ce altele sunt mici. Botnicii mari au mii de zombi individuali, iar botneturile mici ar putea avea doar câteva sute de drone. Bottenele au fost descoperite pentru prima dată în iulie 2010, când FBI a arestat un tânăr sloven. El a fost acuzat că a răspândit lucruri rău intenționate de la sute la mii de dispozitive informatice. În medie, 12 milioane de computere au fost infectate cu botnete. Există diferite tipuri de boți rău-intenționați, dintre care unele pot infecta dispozitivele computerului în același mod ca și virușii sau programele malware, iar unele dintre acestea sunt mici și nu pot infecta dispozitivul cu orice preț. O rețea de robot sau un botnet este grupul de computere zombie sau bots care sunt controlate de către spam-i și manipulează mai multe dispozitive. Este posibil ca botneturile să fie rețele legitime de dispozitive computerizate care procesează aceleași programe sau grupuri de computere infectate cu viruși și programe malware. Odată ce este instalat pe dispozitivele computerului, mai ales fără cunoștințele utilizatorilor, calculatorul dvs. va deveni în cel mai scurt timp un zombie, un drone sau un computer. Acesta nu va funcționa corect și nu va rezista controalelor controlorilor bot. În astfel de situații, programele anti-malware sau software-ul antivirus trebuie să fie activate cât mai curând posibil.

Spam și monitorizarea traficului:

Un botnet este, de asemenea, utilizat pentru a infecta protocolul TCP / IP al unui computer și aplica aplicațiile sale specifice. Botnetele sunt utilizate pe scară largă în conjugarea cu mai multe zombi și viruși și recoltarea adreselor de e-mail. Ei trimit o mare cantitate de date spam și e-mailuri de phishing victimelor. În mod obișnuit, zombiții și roboții sunt folosiți pentru a păcăli numele de utilizator și parola unui utilizator, astfel încât botnetul să-și poată controla funcțiile și să-l poată exploata. Ar trebui să actualizați în mod regulat patch-urile de securitate pentru a vă asigura siguranța online.

November 29, 2017