Back to Question Center
0

Semalt explică tuturor proprietarilor site-ului WordPress Cum se configurează Google Analytics

1 answers:

Michael Brown, Customer Success Manager, Semalt , este 100% sigur că analiza Google este o modalitate excelentă de a înțelege publicul. Vă va ajuta să aflați ce gândesc oamenii despre dvs., care dintre conținutul dvs. este cel mai popular, precum și locația vizitatorilor dvs - filtro polarizador fotografia digital. Aici veți afla cum să configurați Google Analytics. Dacă aveți deja Google Analytics pe site-ul dvs., pariez că veți învăța în continuare ceva nou.

Primul pas este să vă înscrieți pentru Google Analytics utilizând contul dvs. Google. Tot ce trebuie să faceți este să configurați un nume pentru contul dvs., să introduceți adresa URL a site-ului dvs. web și să setați fusul orar potrivit pentru locația dvs. În cele din urmă, acceptați termenii și condițiile Google. După ce ați fost de acord cu termenii și condițiile, veți primi o secțiune de cod de urmărire în contul dvs.

Având un cont Google Analytics vă oferă acces la mai multe funcții care trebuie activate. Acestea vă oferă informații suplimentare despre vizitatorii pe care le primește site-ul dvs. Web. Dacă activați rapoartele demografice și de interese, veți obține date despre vârsta, interesele și sexul vizitatorilor dvs.

Următorul pas este să activați funcțiile de publicitate. Acest lucru vă permite să obțineți date privind vârsta, interesul și sexul vizitatorilor site-ului dvs.

După activarea funcțiilor publicitare, trebuie să excludeți adresa dvs. IP din analiza dvs. Google. Este posibil să vizitați site-ul dvs. mult mai mult decât oricare dintre clienții dvs. Puteți să vă excludeți vizitele prin configurarea unui filtru. Cu toate acestea, trebuie să cunoașteți adresa IP pentru ao bloca. Cea mai ușoară modalitate de a afla acest lucru este să faceți clic pe "Ce este IP-ul meu".

Dacă aveți un cont Google Analytics și excludeți adresa IP, veți observa o schimbare uriașă în numerele dvs. După ce vă cunoașteți adresa IP, trebuie să accesați secțiunea Filtre. Configurați un nume de filtru, asigurați-vă că tipul de filtru este predefinit și setați-l la Exclude. Ca sursă sau destinație, alegeți traficul de la adresa IP după care veți lipi adresa IP. Dacă aveți mai multe adrese IP, va trebui să repetați această procedură.

Site-ul dvs. va primi accesări de la roboți și păianjeni. Bots vizitează site-ul dvs. și, după un timp extrem de scurt, pleacă. Acestea pot fi extrem de enervante, mai ales dacă ați folosit Google Analytics pentru un timp. S-ar putea să încercați să obțineți o citire a datelor dvs., dar vizitatorii la întâmplare de bot vă scot statisticile. Din fericire, există o serie de modalități prin care puteți eradica aceste roboși enervanți din statisticile dvs.

Primul pas pentru a realiza acest lucru este bifarea "robotilor bloc și păianjeni" în contul dvs. Accesați secțiunea Setări de vizualizare a panoului de administrare, iar în partea inferioară trebuie să bifați caseta de selectare și Google va exclude instantaneu orice roboți cunoscuți din statisticile pe care le primiți. Puteți completa acest lucru instalând pluginul GM Block Bots.

November 29, 2017