Back to Question Center
0

Semalt: Filtre de spam gratuite pentru Windows

1 answers:

Este destul de greu să ne protejăm mesajele de e-mail de mesajele spam și de programele virușilor și a malware-ului. Cu toate acestea, cu un filtru de spam, puteți preveni atacurile malware și viruși și deteriorarea sistemului de operare. Igor Gamanenko, Semalt Manager de succes al clienților, vă oferă posibilitatea de a arunca o privire la filtrele de top gratuit pentru spam:

Spamihilator:

Este unul dintre cele mai bune și mai eficiente filtre de spam - vps server hosting minecraft. Spamihilator este un program ușor de utilizat și atractiv care funcționează cu toți clienții de e-mail. Acest software a fost dezvoltat de filtrele Bayesian și are un rating satisfăcător pe internet. Spamihilator ajută la eliminarea a peste 90% din mesajele spam înainte de a ajunge în căsuța de e-mail. Fie că utilizați un ID Yahoo, MSN ID sau aveți un cont Gmail, puteți instala și integra acest filtru de spam ușor și convenabil. Acest instrument este foarte configurabil și poate funcționa atât pe sistemele de operare pe 30 de biți, cât și pe cele de 60 de biți.

Spamfence:

Spamfence este unul dintre cele mai bune filtre de spam gratuite de pe internet. Este o modalitate ușoară, convenabilă și rapidă de a scăpa de e-mailurile spam. În plus, ajută la filtrarea virușilor și folosește eXpurgate pentru a-și îndeplini funcțiile. eXpurgate este o opțiune de Spamfence care vă protejează căsuța poștală pentru o viață.

SpamExperts:

Instrumentul SpamExperts ajută la identificarea și eliminarea spamului prin e-mail..Acest instrument funcționează eficient cu toate ID-urile de e-mail și configurează orice program perfect. Poate fi implementat local și în nori și monitorizează toate mesajele de ieșire și de intrare. SpamExperts a câștigat popularitate datorită interfeței ușor de utilizat și a unui număr mare de opțiuni.

K9:

K9 este un filtru de e-mail minunat de precis, precis și ușor de utilizat pentru Windows. Acest instrument funcționează cu contul POP, ID-urile Gmail, ID-urile Yahoo și Rediff.com. Vă permite să accesați toate funcțiile sale printr-un tablou de bord ușor de utilizat, unde puteți ajusta setările mesajelor dvs. de poștă electronică și vă puteți împiedica să vă trimită e-mailuri inutile și rău intenționate.

G-Lock SpamCombat:

Este sigur să spunem că G-Lock SpamCombat este un instrument destul de cuprinzător, competent și util, care ajută la filtrarea e-mailurilor spam în mod regulat. Folosește lista neagră DNS pentru a efectua acțiunile sale. G-Lock SpamCombat are, de asemenea, un filtru implicit de e-mail care împiedică mesajele spam și mesajele rău intenționate să vă provoace probleme. Unele dintre caracteristicile sale proeminente sunt filtre complexe, Liste de alb, Liste negre, validatori HTML, filtre DNSBL și filtre bayesiene. Puteți alege oricare dintre aceste opțiuni și le puteți integra în Windows, IMAP și POP3 .

MailWasher gratuit:

Este adevărat că MailWasher Free este un program flexibil, eficient, util și elegant de filtrare a spamului pentru Windows. Acest instrument gratuit poate fi integrat cu numeroase coduri de e-mail și filtrează malware-ul și virușii în câteva secunde. Este o interfață prietenoasă și opțiuni cum ar fi filtrarea spamului și filtrarea prin e-mail cu POP3, AOL, IMAP și Gmail într-un mod mai bun.

SpamWeasel:

SpamWeasel este cel mai bine cunoscut pentru limbajul de script-uri cu drepturi depline pe care îl folosește pentru a filtra datele și e-mailurile inutile. Acesta este unul dintre cele mai puternice programe atât pentru e-mailurile dvs., cât și pentru sistemele de operare. Ea scrie filtre noi pentru a preveni sosirea mesajelor fără sens în timpul zilei.

November 30, 2017