Back to Question Center
0

Semalt: Ghost Spam Referire

1 answers:

Ryan Johnson, expertul Semalt , explică faptul că spam-ul referire / fantoma referrer este un tip de spam care vizează conturile Google Analytics ale proprietarilor site-urilor web. Atunci când proprietarii de site-uri web fac clic pe adresa URL-ului referrer fantomă, aceștia sunt duși pe un alt site care face spammerul să câștige bani din traficul rău intenționat. Adresele URL de fantome sunt injectate în datele de analiză ale proprietarului site-ului prin utilizarea de roboți sau păianjeni web, prin urmare, lăsând adrese false. Spamatorii tind să utilizeze un anumit domeniu de trimitere care trimite alerte false și oferte false.

Cum funcționează spam-ul referitor la ghost

Atacurile de spam cu referire la fantomă vizează utilizatorii web care utilizează Google Analytics - adesivi online shop. Scopul lor este de a păcăli o victimă susceptibilă sau proprietarul site-ului să facă clic pe link-urile lor din Google Analytics, prin urmare, vizitând pagina lor. Aceste vizite web false pot face ca rețelele să le înregistreze ca vizite legitime la om. Ei obțin trafic prin această metodă și astfel câștigă bani.

Google Analytics înregistrează adresele URL ale adresei URL de referință din datele de analiză, astfel încât atunci când dvs., proprietarul site-ului, vă uitați datele dvs. de analiză, veți obține o listă de site-uri web care se leagă de site-ul dvs. web. Spamatorul creează un site web care ar putea fi destinat publicității, vânzării produselor sau redirecționării. Redirecționează activitatea prin angajarea unui script pe pagina index care redirecționează tot traficul către un site web specific redirecționat pe pagina de index a site-urilor .

În unele cazuri, spam-ul referrer de tip fantom utilizează roboții care țintesc proprietarii de site-uri Web..Persoanele ale căror site-uri web au un fișier robots.txt slab pot fi supuse atacului referitor la spam-ul fantomă. În aceste cazuri, atacatorii pot aparține unui anumit produs afiliat. Acestea conduc traficul fals spre domeniile lor în speranța de a face niște vânzări pe site-ul dvs.

Cum spam-ul referrer fantomă afectează o persoană

Una dintre problemele principale ale spam-ului referrer este reprezentarea falsă a site-ului web. În majoritatea cazurilor, spam-ul referrer denaturează datele site-ului dvs. web. De exemplu, în cazul în care atacurile spam cu referire la fantome contul dvs. GA ar putea înregistra un anumit trafic care ar putea sau nu să reflecte pe tabloul de bord al site-ului dvs. web. În aceste cazuri, durata medie a sesiunii site-ului este de obicei 0 secunde. De asemenea, atacatorii pot decide să utilizeze adrese URL false pentru a direcționa traficul de bot către domeniul dvs. Rezultatul este performanța slabă a site-ului web, atât din punct de vedere tehnic, cât și financiar.

Când faceți clic pe link-uri de la e-mailurile spam spamrere, este posibil să fiți redirecționat către adrese URL rău intenționate. În alte cazuri, oamenii devin victime ale atacurilor de tip phishing în acest mod. Există cazuri în care spammerii injectează malware, troieni și viruși în e-mailuri. Evitați toate e-mailurile spam. Mai mult decât atât, utilizați întotdeauna un furnizor de e-mail securizat cum ar fi Google. Evitați previzualizarea imaginilor în e-mailurile dvs. Nu deschideți niciodată atașamentele din e-mailurile spam. Acestea pot conține programe malware!

Concluzie

Fiecare utilizator de internet trebuie să stea departe de spam-ul referrer. Acesta este traficul fals provenit din domenii de spam comune precum Darodar. Acești viruși pot aduce efecte adverse cum ar fi frauda pe internet. În alte cazuri, utilizatorii primesc vizite web false, care sfârșesc să înlăture datele de pe site. Acest ghid SEO conține câteva sfaturi esențiale pentru a vă ajuta să vă ocupați de spam-ul referrer. De asemenea, puteți să împiedicați vizitatorii să fie implicați în activități de navigare riscante.

November 29, 2017