Back to Question Center
0

Semalt împarte un ghid de site WordPress să ia în considerare

1 answers:

Pornirea unui site web este cel mai bun și mai ușor mod de a vă împărtăși gândurile, ideile, expertiza și de a vă dezvolta afacerea în întreaga lume. Și dacă doriți să faceți niște bani online, poate doriți să dezvoltați un site WordPress. Din fericire, crearea unui site este ușoară deoarece WordPress nu are nevoie de abilități de codare precum CSS, PHP și HTML - grande vegas casino coupons. Chiar și atunci când nu ați folosit WordPress înainte, puteți încerca acum și puteți dezvolta un site de afaceri convenabil. Urmați sfaturile oferite de Michael Brown, un specialist principal Semalt .

Pasul 1: Configurarea:

Una dintre principalele greșeli pe care le întâmpină începătorii la dezvoltarea unui site este selectarea unui sistem greșit de gestionare a conținutului. Din fericire, acum puteți depinde de WordPress ca 95% de site-uri Web, iar blogurile de pe internet au fost dezvoltate împreună cu acesta. Puteți să instalați ușor pluginurile, să personalizați designul și aspectul site-ului dvs., să schimbați tema, să importați câteva lucruri legate de marca dvs. și să schimbați culorile. Wordpress.com este locul în care puteți dezvolta un site care nu este găzduit și îl puteți folosi pe propriul server și wordpress.org este platforma în care utilizatorii pot dezvolta site-uri găzduite și nu le pot transfera pe serverele lor până când nu plătesc o taxă . Primul lucru de care aveți nevoie este numele de domeniu și serviciul de găzduire web. Numele domeniului dvs. ar trebui să definească marca dvs., iar serviciul de găzduire web, cum ar fi GoDaddy, vă va percepe ceva pentru serviciile de lățime de bandă și de găzduire. Bluehost este foarte recomandat atunci când doriți furnizori de servicii WordPress accesibile. În cele din urmă, va trebui să adăugați informațiile contului și să finalizați pachetul pentru a finaliza configurarea.

Pasul 2: Instalați WordPress:

În cPanel, veți putea vedea diferite mici pictograme și caracteristici..Este posibil să fii confuz, dar 96% dintre ei ar trebui ignorate. Trebuie doar să mergeți la opțiunea Instalare rapidă Bluehost Marketplace și să instalați WordPress pe el. Instalarea rapidă va începe și va dura câteva secunde pentru instalarea site-ului dvs. WordPress. Această piață vă poate solicita să parcurgeți câteva teme WordPress, dar nu trebuie să optați pentru acest lucru în acest pas. Odată ce programul WordPress este instalat, veți primi numele de utilizator și parola pe ID-ul dvs. de e-mail.

Pasul 3: Selectați tema WordPress:

Al treilea pas este de a alege aspectul vizual al site-ului dvs. de afaceri. Pentru aceasta, ar trebui să alegeți o temă din directorul tematic Wordpress mare. Unele dintre teme sunt receptive, iar altele nu răspund. Faceți clic pe butonul Aspect »Teme și adăugați o temă nouă site-ului dvs. de afaceri. Personalizarea temei în funcție de cerințele dvs. este ușoară. De asemenea, puteți modifica setările de meniu, locațiile widgeturilor și schemele de culori.

Pasul 4: Creați primul mesaj:

După ce ați instalat o temă, sunteți gata să creați prima dvs. postare. Asigurați-vă că site-ul Web conține toate paginile de conținut necesare, astfel încât clienții dvs. să aibă o idee despre produsele și serviciile dvs. Accesați secțiunea Mesaje »Adăugați o nouă secțiune în tabloul de bord WordPress și scrieți o poveste unică, care ar putea angaja din ce în ce mai mulți cititori. Între timp, nu uitați să inserați categorii și etichete pe site-ul dvs. Web.

Pasul 5: Plugin-uri și personalizare:

După ce ați scris și publicat un articol sau un conținut web, vă recomandăm să ne contactați, politica de confidențialitate și alte opțiuni similare. De asemenea, puteți instala unele pluginuri pentru a vă aduce galeriile și imaginile în mod automat. Personalizarea este cheia succesului unui site WordPress de succes, astfel încât să nu uitați să optimizați și să personalizați conținutul dvs. web .

Pasul 6: Faceți bani din site-ul dvs.:

Acum că site-ul dvs. este gata și ați scris primul dvs. articol, ar trebui să fiți gata să faceți niște bani online. Există mai multe modalități de a face bani pe internet. Puteți obține un cont AdSense sau puteți vinde ceva prin intermediul site-ului dvs. web. De exemplu, puteți vinde vile sau vehicule scumpe online și puteți angaja din ce în ce mai mulți clienți din întreaga lume. Atâta timp cât vă depuneți eforturile și lucrați cu tărie, cu siguranță veți culege recompensele din afacerea dvs. online .

November 30, 2017