Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert: Cum să începeți un blog WordPress în mai puțin de 10 minute

1 answers:

Lumea în care trăim se schimbă repede și este timpul să vă dezvoltați afacerea cu un site sau un blog WordPress. Deși există un număr mare de sisteme de gestionare a conținutului, WordPress este utilizat de 95% de persoane datorită aspectului său ușor de utilizat și a funcțiilor îmbunătățite. Fac bloguri de venit cu normă întreagă, iar diverși oameni fac același lucru. Nu puteți face bani online fără un blog personal și nu este un secret că WordPress este cea mai bună platformă pentru a dezvolta un blog.

Aici Michael Brown, un expert de top de la Semalt , vă va învăța cum să începeți un blog WordPress în mai puțin de zece minute.

Pasul 1: Dezlănțuiți ideile:

Dacă doriți să dezvoltați și să mențineți un blog WordPress, ar trebui să fii creativ și să nu aveți idei scurte - haas hardware as a service. Din fericire, există un număr mare de bloguri pentru a vă inspira. Și există bloguri diferite care nu ar putea fi interesate. De aceea ar trebui să vă place tema despre care scrieți și nu ar trebui să începeți blogging-ul dacă nu doriți să scrieți ceva în fiecare zi.

Pasul 2: Denumiți blogul și optați pentru găzduirea web:

Mulți oameni optează pentru wordpress.com datorită serviciilor sale gratuite. Dacă doriți să aveți un domeniu personal, ar trebui să îl alegeți din GoDaddy, BlueHost sau alte site-uri similare. Nu gândiți prea mult și numiți-vă blogul instantaneu. În același timp, ar trebui să alegeți un serviciu de găzduire web numai atunci când știți despre reputația sa. De obicei, numele de domenii cu com com costul unui utilizator de până la 15 dolari pe an, iar serviciile de găzduire depind de furnizorul de servicii. De obicei, planurile de găzduire pe an sunt de la 40 la 5000 USD. Fără gazduire web și nume de domeniu, nu puteți dezvolta un blog.

Unele puncte importante pe care trebuie să le țineți cont sunt următoarele:

  • Selectați numele de domeniu .com
  • Scopul pentru două până la trei cuvinte pentru numele blogului dvs.
  • Utilizați cuvântul cheie principal pentru a reprezenta blogul dvs. într-un mod mai bun
  • Nu optați pentru web hosting gratuit, deoarece va oferi servicii, caracteristici și opțiuni limitate

Pasul # 3: Instalați WordPress și selectați o temă:

Al treilea și unul dintre cei mai importanți pași este să instalați WordPress din cPanel. În sfârșit, trebuie să selectați tema și să o publicați instantaneu. În lumea blogurilor, desenele WordPress sunt cunoscute ca teme. Există sute până la mii de teme, dar cele receptive sunt foarte apreciate și selectate. Odată ce o temă a fost aleasă, puteți să o schimbați oricând. Conectați-vă la tabloul de bord WordPress și accesați zona yourdomain.com/wp-admin. Aici puteți modifica setările blogului dvs. și puteți utiliza cu precizie datele dvs. de acreditare. Dacă nu ați putut găsi o temă potrivită, vă sugerăm să alegeți tema Thrive, StudioPress, ElegantTheme sau ThemeForest, care sunt cele mai bune teme WordPress până în prezent.

Pasul # 4: Personalizați și optimizați blogul WordPress

Odată ce tema a fost selectată, trebuie să personalizați și să optimizați blogul dvs. WordPress. În timp ce temele sunt baza site-ului dvs., personalizarea și optimizarea sunt bune pentru a îmbunătăți clasarea blogului dvs. în rezultatele motorului de căutare. De exemplu, puteți utiliza pluginurile WordPress pentru a adăuga la blog-ul dvs. formulare de contact, forumuri, glisoare, imagini și clipuri video. Accesați zona Personalizare și faceți clic pe butonul Personalizat. Aici puteți adăuga numele blogului dvs. și tagline sale. În mod similar, optimizarea motorului de căutare este importantă pentru blogul dvs. WordPress. SEO este procedura de optimizare a blogului care se găsește în rezultatele motorului de căutare. Instalați pluginul SEO by Yoast pentru a introduce în postările dvs. descrieri, meta-etichete, meta-titluri și cuvinte cheie relevante.

Pasul # 5: Scrieți primul dvs. post pe blog

Este timpul să scriem prima poveste de capodoperă și să o facem angajată. Wordpress folosește editorul intuitiv, care este similar cu instrumentul de procesare a textului. Noi intrări pot fi create din zona de administrare a WordPress. Trebuie doar să dați clic pe butonul Postări din bara laterală din stânga, apoi să faceți clic pe butonul Adăugați o nouă imagine. Wordpress va crea în mod automat permalinks toate povestirile pe baza cuvintelor dvs. cheie și a titlului / titlului dvs.

Înainte de a face butonul Publicați, asigurați-vă că povestea dvs. are următoarele caracteristici:

  • Se spune într-un ton conversativ și angajat
  • Conținutul este perfect și lipsit de plagiat
  • Ați utilizat subtitlurile prin post
  • Puteți folosi, de asemenea, listele, punctele de glont și listele de verificare pentru a vă face postarea minunată
  • Introduceți imagini și videoclipuri relevante

Ca notă finală, am dori să vă spunem că, odată publicarea postului, ar trebui să o partajați pe Facebook, pe Twitter și pe alte site-uri de socializare pentru a atrage din ce în ce mai mulți cititori.

November 30, 2017