Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert elaborează pe Metasearch sau motorul de căutare bazat pe crawlere

1 answers:

Motoarele de căutare joacă un rol esențial atunci când vine vorba de a avea o campanie de optimizare a motoarelor de căutare durabile . În clasament, algoritmii motoarelor de căutare iau în considerare câțiva factori. Mecanismele de căutare bazate pe crawlere funcționează prin producerea de software care accesează cu crawlere paginile site-ului dvs. web, cum ar fi boturile și păianjenii.

Michael Brown, un specialist de top Semalt Digital Services, prezintă aici câteva aspecte convingătoare în această privință .

Ce este un motor de căutare?

Pe măsură ce motoarele de căutare accesează cu crawlere paginile site-ului dvs., ele trimit și stochează informații în baza lor de date. Prin accesarea în milioane de pagini web, motoarele de căutare compilează și organizează o bază de date, clasând cuvântul cheie de conversie de la fraze relevante la irelevante. Webmasterii au lucrat la comenzile rapide pentru a se clasifica înalt în algoritmi.

Unii webmasteri și comercianții online folosesc tehnici SEO de pălărie negru pentru a obține cuvinte cheie de convertire în clasamentul algoritmilor motoarelor de căutare. Google și Bing nu le place să fie înșelat. Postarea conținutului răsucite și duplicat pe paginile dvs. web este o strategie pe termen scurt care poate obține rangul dvs. extrem de important de conversie într-o perioadă scurtă de timp. Cu toate acestea, Google are o modalitate de a detecta și penaliza webmasterii care încalcă politicile și regulamentele SEO.

Tipuri de motoare de căutare

  • Motoare de căutare pe șenile
  • Motoare metafore

Un număr mare de comercianți online, consultanți de marketing și proprietari de site-uri sunt familiarizați cu motoarele de căutare bazate pe crawlere. Acest tip de motoare de căutare trimite și indexează datele dvs. automat după ce accesează cu crawlere site-ul dvs.

Optimizarea motorului de căutare este o strategie pe termen lung și eficientă din punct de vedere al costurilor, care îmbunătățește vizibilitatea site-ului dvs. web și a magazinului online prin utilizarea rezultatelor neplătite. Grabind atenția vizitatorilor și sporind angajamentul utilizatorilor finali.

Furnizarea pieței dvs. de succes cu conținut bine furnizat îi împiedică să revină pentru mai multe..Pe termen lung, veți sfârși clasarea înaltă și topping-ul paginilor cu cuvântul cheie de conversie. Iată câteva exemple de motoare de căutare bazate pe crawlere:

  • Bing
  • Google
  • Exalead
  • Mojeek
  • gigablast
  • Yandex

A existat o controversă ideală care se învârte în jurul pieței cu privire la faptul dacă Mojeek este un motor cu șenile sau un motor Metasearch. Mojeek este un motor de căutare bazat pe Regatul Unit care accesează cu crawlere site-ul pentru a le indexa.

Informații utile privind motoarele Metasearch

Motoarele Metasearch depind în întregime de crawlere pentru a le analiza și organiza bazele de date. În cele mai multe cazuri, motoarele Metasearch compilează rezultatele motoarelor de căutare de ultimă generație cu scopul principal de a furniza baze de date competente. Ce este motorul de căutare? Aceasta este o întrebare pe care fiecare webmaster trebuie să o ia în considerare înainte de a începe o campanie online.

Motoarele Metasearch vizează utilizatorii finali pentru a afișa rezultatele căutate de utilizatori. Exemple adecvate de motoare Metasearch sunt Unbubble și lxquick .

Meta vs. crawler

Motoarele de căutare bazate pe crawlere folosesc factorii de clasificare pentru a aranja rezultatele. Pe de altă parte, motoarele Metasearch depind de crawlere pentru a reorganiza și organiza o bază de date. Fără un motor pentru a accesa cu crawlere și aranja rezultatele, motoarele Metasearch pot fi eliminate cu ușurință de noile motoare de căutare de pe piață.

Ideologia concurenței

În industria de marketing digital , Google este folosit atât de cei care comercializează, cât și de utilizatorii finali. Google oferă servicii gratuite și complete vizitatorilor potențiali. Înțelegerea diferenței dintre motoarele Metasearch și motoarele de căutare bazate pe crawlere este extrem de importantă.

Pentru comercianții care prețuiesc experiența utilizatorului, Motoarele Metasearch sunt cea mai bună alegere. Acest tip de motor de căutare vă oferă rezultate rearanjate, ușor accesibile și analizate. În industria modernă de marketing al conținutului , experiența utilizatorului continuă să fie punctul de interes. Alegeți cel mai bun motor de căutare care se potrivește campaniei dvs. online pentru a vă atinge piața țintă și pentru a vă îmbunătăți vizibilitatea afacerii dvs. în timp real Source .

November 29, 2017