Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert: Sfaturi pentru a lupta cu Spam Referrer în Google Analytics

1 answers:

Spam-ul Referrer este creat de crawlere, păianjeni și boturi, cu intenția de a vă atrage la site-urile de recomandare și de a vă îndemna să cumpărați produse online. Acest spam vizează statul de analiză al site-ului dvs. și a crescut - it outsourcing. Un nou spam de referrer care a fost lansat este link.zhihu.com. Dacă vizitați această adresă URL sau una similară, veți fi redirecționați către o pagină în care spamerii doresc să vă cumpărați produsele sau să vă promovați conținutul online.

Adesea, spam-ul referrer vizează promovarea virușilor și a malware-ului pe internet și trebuie să fiți atenți în timp ce vizitați legăturile de spam și navigați-le online. Asigurați-vă că ați scăpat de ele în contul dvs. Google Analytics. S-ar putea să credeți că spam-ul referrer este inofensiv, deoarece crește traficul către site-ul dvs., dar greșiți. Bots și paianjeni generează acest tip de trafic, iar accesările pe care le primiți nu sunt reale. Aparent, va crește rata de respingere și timpul petrecut pe site-ul dvs. este zero secunde. Traficul fantomă nu vă va aduce rezultate pozitive și se va aglomera cu datele Google Analytics. În funcție de spam-ul referrer, este o strategie de SEO pentru pălării negre și este folosită de companii și furnizori de servicii nelegitime.

Un expert principal din Semalt , Sohail Sadiq, explică aici cum să identificăm spam-ul referrer

Există câteva modalități de identificare a spamului referitor în contul Google Analytics, cum ar fi:

  • Dacă nu aveți limba aplicată datelor dvs. de analiză și folosiți altceva pentru a descrie site-ul dvs.
  • Dacă numele de gazdă este vizitat de utilizatori necunoscuți aproape zilnic
  • .
  • Dacă aveți adresele URL de recomandare, cum ar fi darodar.com și free-website-buttons.com.
  • În cazul în care site-ul a fost lovit de spam rus și hacker-ul amenință să vă furați cardul de credit sau informațiile bancare..

Cum se blochează spam-ul referrer în Google Analytics

Există diferite modalități de a preveni spam-ul referrer în contul dvs. Google Analytics. Primul este de a folosi filtrele, iar al doilea este de a le bloca cu totul.

Filtrele reprezintă o modalitate ușoară de a refuza traficul de calitate scăzută în rapoarte. Sunt ușor de creat și referințele nu se înregistrează niciodată după ce ați adăugat site-urile web suspecte la filtrele dvs.

Puteți edita fișierul .htaccess cu acest cod:

# Stop Spam

RewriteCond% {HTTP_REFERER} exampleI \ .com [NC, SA]

RewriteCond% {HTTP_REFERER} exampleII \ .com [NC, OR]

RewriteCond% {HTTP_REFERER} darodar \ .com [NC, SA]

RewriteRule. * РІР [F]

Acest cod trebuie plasat împreună cu adresele URL pe care doriți să le eliminați. De asemenea, puteți copia și introduce linia "RewriteCond" pentru toate adresele URL pe care doriți să le blocați în contul Google Analytics.

Folosiți filtre pentru a bloca recomandările ghost

Este adevărat că blocarea prin fișierul .htaccess este ușor, dar cei mai mulți spam-eți sunt suficient de inteligenți pentru a nu lăsa să se întâmple. În astfel de circumstanțe, puteți utiliza filtre pentru a bloca recomandările ghost. Există câteva tutoriale pentru a vă inspira. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să filtrați traficul de analiză de către numele de gazdă. Recomandările ghost și spam-ul referrer apar ca nume de gazdă incorecte în contul dvs. Google Analytics. Ar trebui să găsiți mai întâi locația acestora și să le blocați din secțiunea Admin. Asigurați-vă că ați blocat toate site-urile web suspecte și recomandările ghost utilizând această metodă.

November 29, 2017