Back to Question Center
0

Semalt: optimizarea motoarelor de căutare și miturile din jur

1 answers:

Majoritatea întreprinderilor adoptă o platformă online pentru a-și spori potențialul de marketing. Internetul oferă o mare oportunitate companiilor de a aduce clienți din întreaga lume. În cele mai multe cazuri, companiile care adoptă o platformă de comerț electronic trebuie să depindă de marketingul digital pentru a-și spori vizibilitatea mărcii către clienți - modelo ray ban. De exemplu, este posibil să utilizați Social Media Marketing (SMM) pentru a realiza multe semnale de social media pentru a atrage cumpărători gata de la nișa interesantă. Marketingul de conținut poate, de asemenea, promite să asigure o poziție bună în ceea ce privește autoritatea domeniului într-o anumită nișă. Majoritatea instrumentelor pentru webmasteri utilizează Search Engine Optimization (SEO).

SEO este o tehnică de marketing pe internet care implică o varietate de aspecte care fac o persoană să facă clic pe link-ul către site-ul dvs., mai ales dintr-o pagină cu rezultatele căutării. Există multe mituri care pot înconjura natura funcționării SEO. În acest ghid SEO, Ross Barber, Semalt Manager de succes clienți, prezintă unele dintre cele mai recente metode de SEO, precum și miturile cele mai răspândite în jurul acestuia.

Tipuri de SEO și mituri în jurul lor

Atunci când efectuează SEO, diferiți utilizatori folosesc diferite metode pentru a-și face site-urile să se situeze în motoarele de căutare. Unele dintre metodele SEO pot include astfel de trucuri, cum ar fi traficul plătit, care poate fi sau nu legitim. Unele dintre tehnicile SEO includ:

Această abordare implică folosirea de trucuri murdare pentru ca algoritmul motorului de căutare să fie un site web ridicat. Unele dintre tehnicile de pălărie negre pot face ca site-ul dvs. să primească o pedeapsă teribilă în afara consolei de căutare Google. Unele tehnici de pălărie neagră includ umplutura de cuvinte cheie, SEO competitiv negativ, precum și vizite plătite și recenzii. riscă un site să primească o pedeapsă sau chiar să înregistreze de-indexare de la un motor de căutare .

Ce pălărie de pălărie SEO Acestea sunt tehnici care nu sunt nici negre, nici albe. Această situație înseamnă că tehnicile de pălărie gri pot fi legitime, dar prezintă o șansă foarte importantă de a face o sancțiune în schemele de clasament. Pălărie gri SEO ajută mulți oameni să scape cu link-uri de sezon sau de prima folosință.

SEO pălăria albă implică toate metodele pe care Google și alte motoare de căutare le solicită site-urilor web să respecte. Unele dintre aceste metode de SEO pălărie albă includ cercetarea cuvintelor cheie, backlink-ul, precum și creșterea autorității de domeniu. Google întotdeauna lansează actualizări pe algoritmul lor. Maestrii web care efectuează o pălărie albă SEO pot să o ia apoi de la acest punct.

Multe mituri înconjoară SEO și modul în care aceasta se întâmplă. SEO este o procedură complicată care poate implica una sau mai multe metode. Maestrii web încearcă diferitele tehnici pentru a găsi unul care funcționează cel mai bine.

Concluzie

SEO este o practică standard pentru toți maeștrii web care doresc să își clasifice site-ul web. Atunci când un site web ocupă o poziție de vârf în paginile de rezultate ale căutării, puteți beneficia de obținerea unei părți semnificative din acest trafic din motoarele de căutare. Puteți învăța mai multe metode de a obține bune practici SEO , precum și de a face site-ul dvs. de rang înalt.

November 29, 2017