Back to Question Center
0

Semalt: Plugin WordPress pentru site-ul dvs. - Recomandări de top

1 answers:

Teme WordPress permit utilizatorilor să construiască o varietate de site-uri fabuloase. Cu toate acestea, procesul de proiectare face ca alegerea temei perfecte să fie foarte dificilă. Din fericire, acum este posibilă ruperea bibliotecii în categorii logice de teme gratuite sau premium, precum și teme cu scop unic sau multifuncțional .

Oliver King, unul dintre cei mai experimentați experți din Semalt , oferă în articol o descriere utilă în această privință, pe care trebuie să o țineți cont.

Diferențele dintre temele WordPress gratuite și Premium

WordPress ajută la stabilirea fundației pentru site-ul dvs. O temă excelentă WordPress facilitează personalizarea site-ului dvs - wooden table with bar stools. după preferințele dvs. Pur și simplu alegeți unul care se potrivește design-ului tău. Este necesar să înțelegeți mai întâi ce opțiuni sunt disponibile.

Argumente pro și contra de teme gratuite WordPress

Teme gratuite WordPress sunt ideale pentru acei utilizatori care nu au un buget încă căutând soluții pentru site-uri web. Temele gratuite nu generează niciun profit pentru dezvoltatori prin definiție. Prin urmare, dezvoltatorii nu pot, în anumite cazuri, să ofere sprijin special sau actualizări regulate pentru utilizatorii lor. Rezultatul este că lasă site-ul vulnerabil la riscurile de securitate .

Există multe teme gratuite pe care utilizatorii le pot utiliza pentru site-urile lor web. Chiar dacă acestea nu sunt de vânzare, țineți minte cadrul de mind "cumpărător feriți-vă" și păstrați-vă prudență cu privire la ce tematici construiți site-ul dvs. Web.

Avantajele și dezavantajele temelor Premium WordPress

Beneficiul pe care temele premium le au față de cele gratuite este acela că vin cu sprijin specializat. Ei impun o taxă unică la cumpărare, dar acest lucru se poate schimba în funcție de numărul de site-uri pe care utilizatorul dorește să le instaleze. Temele premium primesc actualizări regulate și sunt mai sigure. Ele uneori ajung să fie umflate, deoarece există întotdeauna o grabă pentru a elibera mai multe caracteristici, chiar dacă acestea nu sunt în beneficiul tuturor utilizatorilor.

Diferențele dintre temele unice și cele multifuncționale WordPress

Alegerea între o temă WordPress gratuită și premium este doar un pas spre reducerea la nivelul tivului dvs. În continuare, trebuie să decideți dacă site-ul dvs. Web va necesita o temă unică sau una multifuncțională. 10)

Pro și Contra de WordPress Teme unice scopuri

Temele unice destinate unui anumit subset al unui site web. De exemplu, ar putea fi un tip de site cum ar fi un blog sau o anumită industrie. Aceștia beneficiază de avantajele utilizatorilor prin faptul că oferă un produs finit "la comandă" și sunt adesea mai ieftini decât temele multifuncționale. Cu limitările lor privind utilizarea lor, vă puteți aștepta la o susținere mai bună a calității.

Limitările temei nu susțin, de asemenea, flexibilitatea site-ului. Aceasta înseamnă că, dacă într-un anumit moment în viitor simțiți că evoluează site-ul dvs., atunci ar trebui să căutați ceva nou, deoarece tema unică nu va face ceea ce este necesar.

Argumente pro și contra de WordPress Multipurpose Teme

O temă multifuncțională este o temă unică, cu numeroase instrumente și funcții diferite care vizează maximizarea cotei lor de piață. Aceste teme au o gamă largă de layout-uri pre-construite și demo-uri și o mulțime de caracteristici și pachete de pluginuri WordPress. Combinația face posibilă construirea oricărui site web la orice standard dorit. Singurele excepții sunt acele site-uri cu cerințe de funcționalitate la nivel înalt. Dacă selectați o temă multifuncțională de înaltă calitate, este posibil să nu mai trebuiți să cumpărați o altă temă în viitor. Temele multifuncționale sunt mai predispuse la balonare și nu sunt cel mai bun costum pentru a satisface nevoile specializate.

Criterii pentru alegerea temei potrivite

1. Buget: alegeți o temă gratuită dacă nu aveți bani pe care să îi cheltuiți. În caz contrar, cheltuielile de calitate pot beneficia în mare măsură de tine în viitor.

2. Ce construiești? Alegeți o temă pentru un singur scop dacă cunoașteți tipul de site pe care doriți să îl dezvoltați, sunteți sigur de caracteristicile necesare și sunteți sigur că aceste nevoi nu vor fi modificate în curând. Dacă sunteți în căutarea unei funcționalități și flexibilități de neegalat, atunci tema multifuncțională este cel mai bun pariu.

Unele dintre locurile în care puteți începe căutarea de teme sunt WordPress.org și ThemeForest. Temele gratuite sunt exclusive pentru WordPress.org, dar puteți vizita și temele ThemeIsle, HeroThemes sau Nimbus pentru o căutare tematică suplimentară.

Concluzie

În ciuda problemei unei abundențe de teme WordPress, alegerea celei potrivite pentru dvs. se potrivește cu bugetul dvs. și apoi ceea ce se potrivește nevoilor site-ului dvs.

November 29, 2017