Back to Question Center
0

Semalt prezintă cel mai strălucitor articol din Wiki

1 answers:

Este foarte ușor să cade în gaura wiki în timp ce navigați pe Wikipedia. Ați putea căuta actorii care au jucat cele mai bune roluri în filmele de la Hollywood și apoi ați început să căutați despre soțiile lor și ați descoperit că nu au mers la liceu și au început cariera prea devreme. Wikipedia a sărbătorit recent cea de-a 15-a aniversare a site-ului, iar site-ul începe să furnizeze informații copiilor care își îndeplinesc sarcinile și temele. Cu un număr mare de date și informații la îndemână, aici, Oliver King, Managerul de Succes al Semalt , a rotunjit articolele Wiki cele mai ciudate și mai creepioare ale tuturor timpurilor:

1. Vladimir Demihov

Vladimir Demihov a fost un om de știință renumit și reînnoit care a introdus pentru prima dată conceptele de transplant de organe. Din 1930 până în 1950, a efectuat câteva experimente și a transplantat o inimă umană într-o maimuță. Ulterior, a transplantat cu succes capul câinilor. În anii 1960, acest om de știință a reușit să transplantă un cap de câine, transformându-l într-un animal cu două capete. Se crede pe larg că Dr. Robert White, un neurochirurg care a dezvoltat transplantul de cap la maimuțe, a fost destul de impresionat de lucrarea lui Deminkhov.

2. Joyce Carol Vincent

Corpul mort al lui Carol Vincent a fost găsit în apartamentul ei din Londra, care părea ciudat și neobișnuit ca corpul mort ca fiind acolo mai mult de trei ani. Din cauza faptului că facturile erau plătite automat, televiziunea și încălzirea ei erau difuzate, iar partea din chiria ei era plătită, toată lumea credea că Joyce trăia. Cu câteva zile înainte de moarte, această tânără a întrerupt contactele cu rudele și prietenii ei.

3. Jennifer și June Gibbons

Ei erau gemeni frumoși care au reflectat mișcările unii altora și au vorbit unii cu alții într-un mod pe care nimeni nu l-ar putea înțelege vreodată. gemenii au devenit catatonici și s-au izolat până când s-au reunit pentru o viață, în curând au devenit criminali și au fost trimiși la spital, unde au petrecut paisprezece ani. 10)

4. Armin Meiwes

Acest tip german a câștigat notorietate pentru uciderea și mâncarea unei persoane care sa dat pe Armin pe internet. A postat un anunț pe site-ul Cannibal Café, unde Meiwes a declarat că căută pe cineva care ar fi ucis și consumat. Un om din Berlin, Bernd Jürgen Armando, a răspuns la anunțul său, iar Miewes a amputat penisul lui Brandes și la gătit cum trebuie.

5. Sarcina nasterii

Este larg considerată extrudarea fetală post-mortem și aparține povestii unei femei însărcinate. Din cauza conservării chimice moderne a corpurilor moarte și a medicamentelor avansate, astfel de cazuri rareori apar. Dar în secolul al XV-lea, autoritățile medicale au raportat astfel de incidente într-un număr mare .

6. Colonie Roanoke

Această hartă a Roanoke a fost găsită abandonată, iar configurația aparține Carolinei de Nord. Sir Walter Raleigh a trimis peste 100 de colonisti pentru a stabili un oras din Golful Chesapeake. Acest oraș era condus de John White. Când White a fost rugat să viziteze Roanoke pentru a verifica coloniștii, el a găsit un schelet și colonia a fost numită apoi Colonia Lost .

7. Lista disparițiilor misterioase

Această listă de dispariții misterioase include o mulțime de oameni care au dispărut de pe fața Pământului și nimeni nu știe unde au mers Source .

November 29, 2017