Back to Question Center
0

Semalt prezintă principalele tipuri de filtre de e-mail spam trebuie să încercați

1 answers:

Igor Gamanenko, Semalt Manager de Succes al Clienților, afirmă că spam-ul în prezent a devenit un nume de uz casnic, iar peste optzeci la sută din traficul de e-mail este inutil și lipsit de sens. Aceasta înseamnă că corespondența activă prin e-mail nu este posibilă fără protecție împotriva spamului. Între timp, e-mailul comercial nesolicitat (UCE) este un mesaj junk digital numit și spam. În unele cazuri, este absolut inofensiv și nu provoacă probleme, dar uneori poate introduce coduri și virusuri rău intenționate atât în ​​sistemul dvs. de calcul, cât și pe site-ul web. Având în vedere un număr mare de e-mailuri trimise în întreaga lume, ar trebui să țineți cont de filtrele de e-mail spam și să încercați pe toate să găsească cele care corespund cerințelor dvs.

Filtru pentru spam pentru conținut pentru adulți:

Spamurile legate de conținutul adulților reprezintă unul dintre cele mai comune tipuri de spam-uri prin e-mail, iar filtrul utilizat pentru acestea este denumit și filtru de spam pentru adulți. Uneori, hackerii și spam-urile îi atrage pe utilizatori cu produse și servicii destinate creșterii potenței sexuale. Ei lasă backlink-uri la site-urile lor porno sau anunțuri și doresc să promoveze aceste lucruri pe internet. De câțiva ani, oamenii au început să creeze filtre pentru spam-ul pentru adulți..Pentru a crea un astfel de filtru, trebuie doar să mergeți în zona de filtrare a adresei dvs. de e-mail, să creați un filtru și să adăugați o adresă URL site-ului pentru adulți, care te-a iritat de ceva timp.

Filtre de spam pentru sănătate și medicină:

Acest tip de filtru de e-mail spam este benefic pentru site-urile web și pentru expeditorii de produse de pierdere în greutate publicitare, tratamente pentru îngrijirea pielii, medicamente pentru îmbunătățirea posturii, medicamente netradiționale și chinezești, precum și suplimente alimentare. Dacă dețineți un site web, puteți instala un plugin WordPress relevant pentru a preveni acest spam. Și dacă ați primit aceste oferte false în e-mailul dvs., trebuie să creați un filtru și să adăugați acele coduri în acest filtru pentru a vă împiedica să vă trimiteți în viitor mesaje enervante.

Filtre de spam politic:

spam-ul politic se răspândește sub forma amenințărilor politice și a activităților de înmormântare. Extremiștii, teroriștii și hackerii sunt implicați în răspândirea acestui spam pe internet. Ei sunt oameni care gândesc negativ și respectă valorile umane. De aceea, vă păstrează tot timpul mesajele spam și nu vă interesează deloc politica de securitate sau de aplicare a legii. Filtrele spam de tip politic sunt ușor de creat și vă pot ajuta să scăpați de aceste emailuri suspecte, amenințările potențiale și riscurile de a vă pierde banii.

Concluzie

Este adevărat că mesajele spam, virușii, malware-urile și e-mailurile nedorite reprezintă o amenințare majoră pentru utilizatorii online. Hackerii și spamerii folosesc tehnici diferite pentru a ne irita și a fura banii. Dacă nu ați creat niciun filtru pentru astfel de e-mailuri, ar trebui să vă îndepărtați de e-mailurile nesolicitate care pot include oferte de afaceri ilegale, răspunsuri automate, viruși, programe malware și toate tipurile de spam care ar putea provoca probleme serioase pentru dvs. Într-un fel sau altul, spam-ul prin e-mail este o problemă mare, dar filtrele sunt acolo pentru a rezolva majoritatea problemelor apărute pe internet Source .

November 30, 2017