Back to Question Center
0

Semalt prezintă trei pași simpli pentru a preveni malware-urile pop-up și spam

1 answers:

Dacă răsfoiți zilnic internetul, trebuie să fiți familiarizați cu anunțurile pop-up, malware și spam. Aceste anunțuri ciudate vin în diferite forme și încearcă să vă vândă anumite produse sau servicii. În timp ce e-mailurile și ferestrele pop-up ale mărcilor și companiilor de renume sunt legitime și sigure, programele adware care generează mesaje spam și ferestre pop-up ilegale vor instala spyware și deturnează browserul web. De asemenea, vă vor capta informații personale, cum ar fi detaliile cărții de credit și ID-ul PayPal - ejectors working principle.

Oliver King, Semalt Manager de succes al clienților, spune că e-mail-ul spam sau spam-ul este un formular de publicitate cu costuri reduse. În cazul în care căsuța dvs. de e-mail conține multe mesaje de la companii sau persoane pe care nu le cunoașteți, este posibil să aveți malware-ul pe computer. Mesageria instant și mesajele de poștă electronică au devenit un mod faimos de a răspândi programe malware și spyware. Spamatorii vă înșelă spre activități rău intenționate și trimiți aproape zilnic o mulțime de emailuri inutile și inutile. Google împărtășește că peste optzeci de milioane de e-mailuri spam sunt trimise zilnic, dar este posibil să scapi de ferestrele pop-up-uri și spam-ul în trei pași simpli .

Pasul 1: Eliminați programele nedorite din browserul Google Chrome (numai pentru Windows):

Dacă utilizați un dispozitiv Linux sau Mac, este posibil să nu beneficiați de acest pas..Și dacă utilizați Google Chrome ca browsere primare, puteți să eliminați sau să eliminați cu ușurință ferestrele pop-up și spam-ul malware în următoarele moduri:

 • Instalați un plugin ca Adblock Plus și eliminați toate programele nedorite făcând clic pe opțiunea Eliminare. Google Chrome vă va ajuta să eliminați malware-ul, să setați setările implicite și să dezactivați extensiile dvs.
 • Nu uitați să reporniți computerul după ce ați instalat și activat acest plugin
 • .
 • Pentru a activa extensiile în care aveți încredere, accesați opțiunea Mai multe instrumente - Extensii și faceți clic pe butonul Activare
 • .

Pasul 2: Eliminați programele nedorite pe toate computerele:

Dacă ați cumpărat recent sau ați descărcat un program antivirus sau anti-malware, ar trebui să îl rulați pentru a elimina anunțurile pop-up și spam cât mai curând posibil.

 • Pe computerul Mac, accesați opțiunea Folder și faceți clic pe butonul Aplicații
 • .
 • Căutați anunțuri pop-up sau spam pe care nu le recunoașteți sau pe care doriți să le eliminați
 • .
 • Faceți clic pe butonul Mutare în Coșul de gunoi și faceți clic pe Goliți coșul de gunoi pentru a scăpa imediat de malware
 • .

Pasul 3: Resetați setările browserului pe toate computerele:

Puteți restabili setările browserului pe orice computer prin următoarea metodă:

 • Deschideți browserul Firefox sau Chrome pe computerul dvs.
 • Faceți clic pe opțiunea Settings (Setări) și accesați zona Advanced (Advanced).
 • Următorul pas este să faceți clic pe butonul Reset și să confirmați acțiunile făcând clic pe butonul Salvare.

Mesajele cu programe malware sau spyware pot sosi din orice sursă, astfel încât să puteți adapta metodele de mai sus pentru a le elimina pe toate. Indiferent dacă primiți e-mail-uri suspecte sau vedeți ferestre pop-up enervante, veți putea să scăpați de ele și să vă bucurați de navigarea pe Internet în siguranță și în siguranță. Între timp, nu trebuie să deschideți niciodată e-mailurile și mesajele text ale expeditorilor necunoscuți!

November 29, 2017