Back to Question Center
0

Semalt privind cele mai bune practici în textul Anchor SEO

1 answers:

Textul de ancorare este o componentă populară a off-page SEO-ului. Se referă la hyperlinkurile ascunse și backlink-urile care apar într-o propoziție sau o frază a conținutului web. Acesta de obicei conduce până la o altă sursă online odată ce un utilizator dă clic pe el. Alte nume folosite pentru textul de ancorare includ titlul linkului sau eticheta de link. Un hyperlink este un link care este clar vizibil, deoarece cuvintele sunt, de obicei, de culoare albastră și subliniate.

Cuvintele legate de hyperlink sunt, de asemenea, configurate în mod convenabil și precis ca cuvinte cheie care sumarizează și descriu cel mai bine informațiile din link-ul referire. Rolul lor principal este conectarea și relaționarea cu sursele online de informații, cu informații suplimentare legate de tema principală a articolului original. Prin urmare, este sigur să concluzionăm că textele ancore ajută la adăugarea de informații suplimentare relevante pentru subiectul discuției.

Motoarele de căutare au fost programate pentru a ridica textul de ancoră pentru a determina relevanța oricărui blog sau articol web atunci când ajustează clasamentele web. Aceasta înseamnă că informațiile din backlink-ul textului de ancoră trebuie să fie relevante și utile informațiilor din articolul principal. Experții SEO apreciază utilizarea în creștere a textului ancoră în determinarea scorului de relevanță al unui articol sau al unui blog..Andrew Dyhan, Semalt Manager de succes al clienților, spune că există mai multe tipuri de texte ancorate, iar creatorii de conținut web trebuie să fie conștienți de ele.

  • Text ancoră zero / generic - Acestea sunt fraze care nu sunt neapărat legate de link. Acestea sunt cuvinte aleatoare și sunt menite să provoace acțiuni particulare din partea utilizatorului pentru a obține mai multe informații fără a adăuga nicio valoare SEO la conținut. Acestea sunt cuvinte ca, citiți-le, citiți mai multe aici, faceți clic aici.
  • Text de ancorare cu potrivire exactă - Aici, textul de ancorare ia forma exactă a cuvintelor cheie care vizează pagina de conținut. Experții SEO cunosc valoarea lor în amplificarea factorului de localizare SEO. Textul de ancorare exactă a devenit cel mai aplicat tip de etichetă pentru link-uri pentru a obține clasamente SEO. Cu toate acestea, trebuie să fie utilizat cu ușurință pentru a evita spam-ul și trebuie să se potrivească și cu cuvintele cheie de înaltă frecvență pentru a menține fluxul natural al utilizatorilor.
  • URL - De asemenea, cunoscut sub numele de URL gol, este lipsit de text ancorat, iar în locul său este inclusă doar un link de trimitere. Din păcate, astfel de link-uri pot adăuga o valoare SEO mică site-ului dvs., prin urmare, necesitatea de a le converti în alte tipuri de titluri de link-uri.
  • Text Anchor Brand - Ancora aici este un nume de marcă și, de asemenea, cuvântul cheie primar.
  • Text ancoră hibrid - Acest tip combină valoarea SEO a cuvintelor cheie atât cu marcă cât și cu cele fără marcă
  • .
  • Text de ancorare parțială - Aceasta presupune utilizarea cuvintelor cheie din anumite pagini sau a unor versiuni lungi ale cuvintelor cheie.

Cele mai bune practici trebuie respectate atunci când se adaugă un text de ancorare. Lasă-l să apară în mod natural și să folosească diferite tipuri de texte ancore în articolul dvs. de blog. Spamarea și utilizarea ancorelor irelevante va ateriza cu siguranță site-ul dvs. în probleme cu motoarele de căutare Source .

November 29, 2017