Back to Question Center
0

Semalt: Rămâi sigur din ceea ce fac hackerii cu site-urile WordPress compromise

1 answers:

Auzim adesea despre site-urile web vizate de hackeri și spammeri. Majoritatea webmasterilor presupun că, dacă nu există date pentru a fura, cum ar fi detaliile cărții de credit sau informațiile bancare, compromiterea site-urilor lor nu contează. Din păcate, acestea sunt greșite, deoarece hackerii pot face multe lucruri cu site-urile lor WordPress.

Lucrurile majore pe care hackerii sau spam-ul le pot face cu site-ul dvs. sunt descrise mai jos de Ryan Johnson, un expert important în Semalt .

Site-uri dezamăgite și le ia offline:

Cel mai adesea, hackerii sau spam-ul înlocuiesc conținutul dvs - consulting company names in usa. web și articolele cu propriile lor. De exemplu, unele site-uri de știri sunt atacate, iar conținutul lor politic este înlocuit cu articole legate de terorism. Hackerii pur și simplu se laudă că au atacat site-urile dvs. și nu puteți face nimic pentru a observa ceea ce au făcut. Oricine vă va vizita site-ul va afla că site-ul dvs. a fost hacked. Un exemplu de site defect este opennet.net. Pentru hackerii care îți înlocuiesc conținutul cu propaganda, site-ul tău este locul pentru publicitatea gratuită.

Trimite spam:

Hackerii continuă să trimită e-mailuri spam către un număr mare de persoane care utilizează informațiile dvs., cum ar fi numele de utilizator sau parolele. Statistica arată că 54% din toate e-mailurile trimise sau primite au fost spam..Un alt raport de sondaj sugerează că hackerii compromite o mulțime de site-uri WordPress și le folosesc pentru a trimite e-mailuri spam către o mulțime de utilizatori în fiecare zi. În cele mai multe cazuri, webmasterii nu știu nici măcar că site-urile lor au fost lovite de hackeri. De asemenea, acestea pot observa că site-urile încetinesc, iar vârfurile serverului au devenit o problemă obișnuită. Atacatorii primesc două avantaje principale din acest lucru: în primul rând, folosesc gratuit resursele serverului. În al doilea rând, vă distrug reputația online și distrugeți clasamentul site-ului în rezultatele motorului de căutare.

Redirecționări rău intenționate:

Hackerii sau spamerii sunt, de asemenea, implicați în activități dăunătoare. Redirecționările sunt eficiente pentru ca aceștia să canalizeze traficul către diferite site-uri web dăunătoare și dăunătoare. Utilizatorii nici măcar nu știu că acest lucru se întâmplă cu ei și este obișnuit atunci când anunțurile dvs. nu sunt afișate corect. Atacatorii profită de redirecționări și trimit trafic de înaltă calitate pe site-urile lor. Motivul lor este de a îmbunătăți clasamentele motoarelor de căutare ale site-urilor lor și de a distribui conținuturi rău intenționate pe internet.

Pagini Phishing:

Hackerii folosesc pagini de phishing pentru a păcăli vizitatorii în furnizarea de informații private sau sensibile. Cel mai adesea, ei se împerechează cu banca sau comercianții cu amănuntul și încearcă să ne dea pentru a le oferi informații cum ar fi numele de utilizator și parolele noastre. De asemenea, ne fură detaliile cardului de credit folosind paginile de phishing. Hackerii captează o mulțime de informații despre site-ul celebru WordPress, iar un exemplu de pagină de phishing este eff.org.

Ransomware:

Ransomware este un program rău intenționat care poate bloca accesul la site-ul dvs. și vă cere să plătiți o răscumpărare dacă doriți să aveți acces restabilit. Hackerii folosesc ransomware ca mod de câștig, și atacă o mulțime de site-uri web și bloguri. Pentru a preveni atacurile ransomware, ar trebui să aveți copii de siguranță ale fișierelor. Dacă aveți fișierele de rezervă, va trebui să plătiți răscumpărarea hackerilor, deoarece nu vă vor permite să utilizați site-ul dvs. WordPress în scopuri de afaceri.

Indiferent de ce tip de afacere faci și cât de mult trafic primește site-ul dvs. WordPress, hackerii sau atacatorii pot să-și dea seama cu ușurință cum să folosească paginile dvs. web din motive personale.

November 29, 2017