Back to Question Center
0

Semalt: Sfaturi cu privire la modul de a preveni Spam Comentariu în WordPress

1 answers:

Abordarea atenției audienței și angajamentul crescut al utilizatorilor sunt de o importanță deosebită când vine vorba de marketing. Importanța secțiunii de comentarii pe site-ul dvs. nu poate fi ignorată. Cu o secțiune de comentarii, puteți începe rapid conversațiile online și analiza feedback-ul clienților în timp real .

Andrew Dyhan, un expert de frunte al Semalt , precizează aici ce trebuie să știți despre Askimet

.

După instalarea WordPress pe site-uri web, clienții primesc Askimet ca una dintre caracteristicile standard. Un număr mare de consultanți de marketing instalează WordPress, dar nu reușește activarea funcției Askimet. Blocarea și prevenirea spambotului este o sarcină de tip "do-it-yourself" pe care o puteți executa rapid pe desktop-ul local.

Întâlnirea cu comentariile spam pe site-ul dvs. nu este distractivă. Askimet a fost dezvoltat și proiectat de fondatorii WordPress. Askimet ajută consultanții de marketing să marcheze și să identifice comentariile despre spam. După ce a caracterizat și a identificat spamul de comentarii, serviciul web Askimet publică comentariul în numele celor care comercializează. Luați în considerare obținerea cheii dvs. API (Interface Programming Interface) și analizați săptămânal comentariile dvs. de spam .

Albina antispam

Antispam albine este unul dintre pluginurile de top care ajută la prevenirea comentariilor spam în WordPress. După activarea albinei Antispam, nu este necesară înscrierea. Antispam foloseste datele antispam pentru a analiza comentariile. Antispam albine verifică, de asemenea, intervalele la care vizitatorii post comentariu. Dacă un potențial client afișează un comentariu imediat după ce o postare a fost încărcată, Anspam bee numește trecutul ca un comentariu spam WordPress..

Verificarea ReCaptcha

De asemenea, cunoscut sub numele de Google Captcha, ReCaptcha îi ajută pe marketerii să Captcha log in parole, comentarii și acreditări de înregistrare. Google Captcha solicită utilizatorilor finali să confirme identitățile înainte de a putea accesa un site Web. Aceasta a fost una dintre cele mai bune soluții utilizate de marketing pentru a preveni și a bloca spamul WordPress.

Luați în considerare instalarea și activarea plugin-ului pentru a continua. Autentificați-vă formularul pentru a obține rezultate utile. Pentru a testa dacă un comentariu se încarcă pe site-ul dvs. WordPress, deconectați-vă și încercați să trimiteți un comentariu.

Dezactivarea Trackbacks pe WordPress

În urmă cu câțiva ani, trackback-urile au fost utilizate frecvent de către marketerii de conținut și bloggeri pentru a comunica. În prezent, utilizatorii de spam utilizează trackback-uri pentru a posta spam pe site-urile WordPress. Pentru a face față acestui tip de spam WordPress, vă recomandăm să dezactivați trackback-urile de pe site-ul dvs.

Pentru a dezactiva trackback-urile de pe site-ul dvs. WordPress, mergeți la contul dvs. 'Settings' și faceți clic pe opțiunea 'Discuție'. Faceți clic pe opțiunea de sub "trackbacks și pingbacks" pentru a dezactiva pingback-urile și trackback-urile de pe site-ul dvs. De asemenea, mesajul WordPress poate fi dezactivat manual pe post. Faceți clic pe fila "Discuții" pentru a dezactiva pingback-urile pentru anumite postări.

Eliminați linkul Nofollow din comentarii

Dacă utilizați un link care nu este urmat din comentariile dvs., luați în considerare eliminarea acestora. În cele mai multe cazuri, webmasterii și comercianții se termină să fie penalizați de Google din cauza încărcării unor comentarii de calitate scăzută și spam.

Dezactivarea comentariilor la postările vechi

Spam-ul WordPress poate fi foarte infurios. Dacă aveți o compilație de comentarii din trecut pe site-ul dvs., vă recomandăm să dezactivați comentariile privind postările vechi. Deschideți "Setări" și faceți clic pe "Discuție" din setările comentariului site-ului dvs. pentru a închide comentariile privind conținutul postat acum mulți ani.

În ultimii ani, spam-ul WordPress a fost o preocupare semnificativă pentru webmasteri și bloggeri. Nu lăsați spamul să vă ruineze campania online. Utilizați ajustările și pluginurile WordPress pentru a preveni spamul de comentarii pe site-ul dvs. Web Source .

November 30, 2017