Back to Question Center
0

Semalt: Social Spam Media trebuie să știți despre

1 answers:

Spam este grupul nesolicitat și irelevant de mesaje trimise unui număr mare de utilizatori de internet. Spamatorii folosesc tehnici diferite pentru a răspândi spam-ul, deoarece vor să încarce utilizatorii în atacuri de tip phishing, malware și programe de afiliere. Artem Abgarian, Semalt Senior Customer Success Manager, afirmă că principalul spam a fost folosit ca sursă de comunicare, dar acum a luat o formă serioasă și ar trebui eliminat cât mai curând posibil. În plus, spam-ul prin e-mail și spam-ul social media este o problemă larg răspândită care poate fi împărțită în cinci tipuri diferite:

Profiluri și conturi false de social media:

Conturile și profilele false de social media sunt cheia spam-ului. Hackerii creează o mulțime de profiluri Facebook și Twitter, mai ales cu nume și poze de fete pentru a atrage cât mai mulți utilizatori posibil. Ei doresc să câștige credibilitate și vizibilitate pentru propriile site-uri și să vă aducă prinși într-o multitudine de moduri. Ele pot pretinde că sunt celebrități, politicieni, figuri publice sau cricketeri și care doresc să vă placă și să le împărtășești posturile .

Mesajele în vrac:

Mesajele în bloc sunt mesaje cu același nume sau text care sunt trimise simultan unui număr mare de utilizatori ai rețelelor sociale..Unii utilizatori de spam-uri creează conturi false și trimit mesaje duplicate la intervale regulate. Ei vor fie să creeze un dezastru pentru utilizatorii legitimi, fie vor să ademenească pe cineva cu ofertele și link-urile afiliate. Utilizarea mesajelor mass-media sociale a început în 2009. De data aceasta, unele site-uri de spam care oferă locuri de muncă au păcălit utilizatorii pentru a avea încredere că profilurile și site-urile lor erau autentice.

Legături rău intenționate:

Link-urile rău-intenționate sunt răspândite pe internet prin intermediul rețelelor sociale, iar hackerii sau spam-ul încearcă să rănească, să deterioreze sau să inducă în eroare o mulțime de site-uri sau dispozitive. Când faceți clic pe oricare dintre aceste linkuri, este posibil să fiți redirecționat către un profil Twitter, Google+ sau Facebook care nu are nimic de-a face cu legitimitatea. De fapt, utilizatorii sunt obligați să facă clic pe aceste link-uri rău intenționate și hackerii răspândesc malware pe social media pentru a fura informații private și detalii bancare.

Evaluări frauduloase:

Diferite produse și servicii sunt vândute pe internet, iar cel mai popular loc pentru aceasta este, desigur, social media. Din păcate, nu obțineți întotdeauna produsul pe care l-ați văzut în imagine, deoarece hackerii plătesc pur și simplu utilizatorilor comentarii pozitive. O astfel de practică permite infractorilor online să vândă tot mai multe produse și să facă prosperitatea afacerii lor.

Conținut nedorit:

Niciun site de socializare socială nu dorește ca utilizatorii săi să împartă conținut nedorit și excesiv; este, de asemenea, o formă de spam care funcționează bine pentru spammeri și nu este utilă pentru branduri și organizații legitime. De fapt, o mulțime de mesaje irelevante sunt raportate pe Facebook, iar o mulțime de pagini și profiluri sunt închise pentru a împărtăși lucrurile nedorite în fiecare secundă. Este un act de mușcare pe care trebuie să-l scapăm cât mai curând posibil Source .

November 30, 2017