Back to Question Center
0

Semalt: Tema WordPress pentru copii - De ce și cum să creați

1 answers:

În viața reală, copiii sunt moștenitorii părinților și pot adapta cu ușurință obiceiurile bune și rele precum și trăsăturile de personalitate ale adulților. În același timp, au unele caracteristici unice pe care nici mama lor, nici tatăl lor nu le-au dat. Puteți spune același lucru și cu temele WordPress. Pentru toate temele WordPress pe care le descărcați, cumpărați sau instalați, există o temă copiilor moștenit și bine-versat, care se potrivește scopurilor dvs. diferite - planos hospedagem locaweb login.

Iată o prezentare generală a lui Alexander Peresunko, un specialist de top Semalt , despre cum și de ce să creeze teme copii în WordPress .

De ce să creați tema pentru copii:

Temele copiilor pot suprascrie și moșteni șabloanele, layout-urile și stilurile temelor lor părinte. În WordPress, tema Copil există independent, dar colaborează cu temele părinte pentru a realiza o gamă largă de funcții. Depinde de părinte și poate fi activat numai când tema părinte este instalată și activă pe site-ul dvs. WordPress. În timp ce creați o temă a copilului, trebuie să aveți în vedere două lucruri majore:

  • Trebuie să adăugați un nou director în dosarul cu numele temei copilului dvs.
  • Fișierul styles.css din noul director trebuie inserat cu informații antet speciale.

Odată ce ați creat tema copilului, veți observa că acesta are aceleași informații ca și temele tipice părinte. Unul dintre motivele pentru care trebuie să creați teme pentru copii este acela că ei spun WordPress care temele părinților sunt cele mai potrivite pentru anumite site-uri web.

Cum se creează o temă pentru copii:

Puteți crea cu ușurință o temă copil ținând cont de următoarele puncte .

1. Adăugați un nou director și Editați fișierul styles.css

Primul pas este să adăugați un nou director la tema existentă cu numele temei copilului dvs. și să ajustați setările acestuia. Este un pas important și nu trebuie să faceți nimic pentru stiluri .css Dacă nu știți cum să îl editați, acest fișier este prezent în secțiunea Header din WordPress și conține informații specifice despre site-ul dvs., locația acestuia și conținutul acestuia. Singura problemă este că informațiile despre antetul său nu pot fi Dacă știți ceva despre aceste critici, puteți introduce codul specific în secțiunea antet a temei dvs.

2. Editarea temei materne

Ar trebui să editați corect tema părinte și să știți totul despre stilurile sale în timp ce creați o temă copil în WordPress. Sincer vorbind, nu există stiluri definite, și asta pentru că temele părintelui au stiluri implicite. Cu toate acestea, puteți să le editați manual și să scanați interweb-urile pentru rezultate mai bune de la tema copilului dvs.

3. Adăugarea fișierului functions.php

Dacă doriți să adăugați un fișier functions.php la tema copilului dvs. pentru a face să arate mai bine decât înainte, va trebui să introduceți un anumit cod și să modificați setările temei. Acum știm ce avem de făcut cu temele copilului nostru și le creăm. Cea mai bună parte este că aceste teme sunt ușor de creat și pot fi personalizate, instalate și instalate oricând. În plus, puteți adăuga noi opțiuni temei copilului în funcție de cerințele dvs., dar vă recomandăm să nu modificați niciun cod sau să modificați setările temei copilului datorită utilizării și opțiunilor sale limitate.

Trei lucruri distractive de a face cu teme pentru copii

Acum cunoașteți elementele de bază ale temei copilului dvs. și puteți face următoarele lucruri distractive

1. Adăugați noi opțiuni la personalizatorul său - puteți adăuga cu ușurință noi opțiuni la personalizatorul său și îl veți vedea prin toate funcțiile din tema părinte .

2. Adăugați șabloane de tip nou tip de postare - dacă ați utilizat WooCommerce, este posibil să doriți să adăugați șabloanele de produse personalizate la tema copilului dvs. pentru a le oferi un aspect atrăgător. Adăugați-o în tema copilului vă asigură că nu veți pierde codul atunci când tema părinte se actualizează.

3. Depășiți aspectul planului părinte - Ar trebui să înlocuiți aspectul șabloanelor în temele părinte. Unul dintre modurile cele mai bune și mai convenabile de a face acest lucru este copierea șablonului de la părintele în tema copilului și începerea personalizării acestuia de acolo.

November 29, 2017