Back to Question Center
0

Semalt: temele și cadrele WordPress

1 answers:

Pentru fiecare utilizator WordPress nou, sarcina de a alege o temă bună este adesea aspectul schimbării jocului. La fel ca în modul convențional de utilizare a temelor, folosirea unei noi teme pentru un nou site web se simte bine. Multe companii aleg platforma online ca o nouă metodă de marketing. În aceste cazuri, acești oameni decid să caute o bună temă WordPress. În alte cazuri, oamenii preferă să utilizeze teme din cauza problemelor de dezvoltare sau chiar a problemelor de proiectare. O persoană poate evita toate aceste obstacole prin alegerea și utilizarea unei teme adecvate WordPress - hard drive data recovery bay area. Temele sunt ușor de folosit și îmbunătățite. În plus, utilizatorii pot adăuga, de asemenea, funcțiile lor prin instalarea unui plugin WordPress care poate face ca întregul site să includă trucuri speciale.

Ivan Konovalov, un specialist de vârf din Semalt , asigură că toate temele WordPress nu sunt la fel. Există teme diferite care sunt concepute pentru site-uri de diferite categorii. Utilizatorii diferiți pot obține diferite funcții prin utilizarea diferitelor teme. În această secțiune, utilizatorii noi au dificultăți în alegerea unei teme WordPress sau a unui cadru tematic WordPress. Este dificil să se decidă mai ales atunci când o persoană obține tot felul de teme în căutarea lor. Mai mult, site-ul dvs. poate deveni un site standard, în special atunci când utilizați teme pentru copii. În WordPress, există direcții ușor de urmărit pe această temă pentru a alege un anumit scop..Este ușor de înțeles definițiile lor precise, precum și termenii și recomandările acestora. În acest articol SEO, vor exista modalități diferite de înțelegere a modului în care aceste două lucrări. În plus, vor exista definițiile pentru fiecare dintre cazuri .

WordPress Theme Framework: Un cadru tematic WordPress poate însemna unul din cele două lucruri:

O adăugare la o temă curentă care poate facilita dezvoltarea temei reale sau a unui cod de sine stătător al unei teme de început care poate fi adăugată la o altă temă pentru a-și executa diferitele funcții sau pentru a fi folosită ca un alt temă tematică.)

Tema unui copil: Această temă nu este completă, la fel ca o temă părinte. Într-o temă copil, trebuie să existe o temă părinte care să execute funcționalitatea site-ului. În plus, acesta adaugă personalizările și interfețele, care nu se modifică atunci când tema temei este actualizată .

Pentru a putea controla actualizările temei, ar trebui să înveți modul în care funcționează tema părintelui. În unele cazuri, autorii temelor WordPress continuă să lanseze actualizări pentru temele lor. În aceste cazuri, este posibil să aveți nevoie de o temă pentru copii care va funcționa în continuare în actualizare. Rețineți că atunci când se actualizează temele, fișierele tematice asociate se modifică. Este posibil să aveți nevoie de o temă fiabilă pentru a putea păstra aceste modificări.

Concluzie

Cadrele sunt diferite de actualizările temelor. Cu toate acestea, un cadru tematic servește drept șablon de site de dezvoltare. Lucrează pentru a fi încorporată într-o temă separată, dar nu pentru a fi utilizată ca temă în sine. O temă părinte WordPress poate funcționa "afară din cutie", dar un cadru tematic ar putea avea nevoie de o temă a copilului pentru a fi o slujbă completă. Poate fi posibil să utilizați un plugin WordPress pe o temă care este completă.

November 29, 2017