Back to Question Center
0

Semalt: temele WordPress - Este bine să le schimbi?

1 answers:

Dacă aveți un site web și ați găsit o nouă temă WordPress care arată perfect și mai potrivită pentru ea decât tema anterioară, atunci trebuie să o schimbați cât mai curând posibil. Dacă vă temeți că schimbarea temei WordPress vă va face să vă pierdeți conținutul sau setările, sunteți absolut greșit. Tematica WordPress își propune să ofere site-urilor și blogurilor aspect incredibil, fără a deranja setările și locația conținutului nostru.

Theme Foundry este locul unde puteți găsi un număr mare de teme și cea mai bună parte este aceea că nu trebuie să vă faceți griji că vă pierdeți postările, fotografiile, paginile și fișierele audio. Tot conținutul este stocat în siguranță în baza de date WordPress, iar noua temă nu va crea probleme.

Ivan Konovalov, un expert de top din Semalt , va examina aici câteva lucruri pe care ar trebui să le urmăriți atunci când schimbați tema WordPress - submariner gold replica of united.

Tipuri personalizate de posturi:

Dacă ați folosit tema care creează tipuri personalizate de postări, este posibil să vedeți că majoritatea postărilor dvs. dispar instantaneu. Dar nu este nimic de ce să vă faceți griji, deoarece tipurile de mesaje personalizate vor afișa elemente de meniu de nivel superior în contul dvs. WordPress. Aceasta înseamnă că puteți restaura cu ușurință fișierele dvs. și poate face ca site-ul să funcționeze în mod normal..Testimonialele clienților sau galeriile sunt cele două tipuri personalizate de posturi pe care ar trebui să le faceți. Permiteți-mi să vă spun aici că Postmatic, Surf Office, Da, Dave și mii de companii similare rulează site-urile lor cu Make, o temă WordPress care este atât profesională, cât și ușor de utilizat.

Meniuri:

Dacă ați schimbat tema WordPress, este posibil să doriți să configurați meniurile personalizate. Pentru aceasta, trebuie să le creați din opțiunea Aspect → Meniuri. Controlează afișarea meniului de navigare și acționează ca un meniu secundar eficient. Când schimbați temele WordPress, asigurați-vă că ați setat meniurile personalizate și că dezactivați toate meniurile care nu sunt utilizate și au dispărut din noua temă. Va trebui să alocați noile meniuri o anumită locație după modificarea temei, deoarece fiecare temă va seta toate meniurile la locațiile implicite, perturbând aspectul general al site-ului dvs.

Widgets:

La fel ca meniurile, widget-urile dvs. vor suferi de problema locației modificate. Temele Wordpress sunt concepute să afișeze toate widgeturile disponibile, iar dacă doriți să ascundeți sau să afișați unele widget-uri noi, va trebui să faceți acest lucru manual. Puteți remedia widgeturile navigând la secțiunea Aspect → Widgeturi. Dacă utilizați Mac, este posibil să faceți screenshot-ul întregului ecran apăsând Shift + Cmd + 3.

Cum putem testa temele WordPress modificate?

Una dintre cele mai bune și mai simple moduri de a testa noua temă WordPress este folosirea opțiunii Preview (Previzualizare) în pagina Appearance → Themes (Aranjare → Teme). Permiteți-mi să vă spun că această opțiune nu va da întotdeauna rezultate precise, așadar vă recomandăm să publicați tema pentru a verifica dacă aceasta este bună pentru site-ul sau blogul dvs. sau nu.

Concluzie - Schimbarea este bună:

Este adevărat că schimbarea temei WordPress este bună, deoarece va implica tot mai mulți oameni. Noile teme oferă site-ului dvs. un aspect nou și o personalitate impresionantă. În același timp, ar trebui să vă copiați fișierele de rezervă și să fiți gata să îmbrățișeze noul aspect al site-ului WordPress.

November 29, 2017