Back to Question Center
0

Semalt: Tipuri de e-mailuri spam și comentarii spam puteți obține

1 answers:

Este sigur să menționăm că mai mult de 92% dintre webmasteri și bloggeri sunt obosiți de e-mailurile spam și de comentariile despre spam. Uneori, oamenii care au acceptat să primească buletine de știri, în schimb încep să primească e-mailuri nedorite și comentarii spam în fiecare zi. A trata aceste două probleme este posibilă numai atunci când știi totul despre tipurile lor - web application software company. Aici, Michael Brown, Semalt Managerul de Succes al Clienților, a menționat diferitele tipuri de e-mailuri spam și comentarii de spam pe care le puteți obține tot timpul.

Social Spam Expert Media:

Experții în mass-media socială și comercianții online știu că spam-ul social media este o problemă majoră pentru diverse companii și branduri de pe internet. În timp ce sunteți ocupat cu promoțiile produselor și serviciilor dvs. pe social media, în special pe Facebook și pe Twitter, este posibil să fiți atacați prin spam. Socializatorii și hackerii din mass-media socială doresc să afle totul despre adresa dvs. de e-mail și site-ul web. Apoi utilizează aceste informații pentru a vă trimite mesaje ciudate sau pentru a lăsa comentarii enervante pe blogul dvs.; toate acestea pot fi realizate prin intermediul site-urilor de social media .

Câștigătorul de noroc câștigător:

Spamul câștigător al norocului apare atunci când oamenii se plâng că nu câștigă niciun premiu pe internet. De exemplu, dacă jucați anumite jocuri video sau folosiți o serie de aplicații online, poate doriți să câștigați premii în bani sau reduceri pentru a face cumpărături online.Aici este momentul în care spam-ul castigator norocos începe, hackerii se cunosc care sunt utilizatorii interesați să câștige ceva și să-i ademenească cu așa-numitele oferte și oferte uimitoare.

Spam Job Job

Acesta este un alt tip de e-mail spam și comentarii de spam care pot cauza probleme pentru tine. Utilizatorii care doresc să obțină lucrarea de vis în cel mai scurt timp, de obicei, sunt prinși de spam-uri și încep să primească mesaje nesolicitate tot timpul. De asemenea, bloggerii care tocmai și-au dezvoltat blogurile sau site-urile web pot deveni, de asemenea, victime ale spam-ului de locuri de muncă vis, deoarece spammerii le ademenesc cu scurtături către succes. Nu e sigur să te contactezi cu oameni despre care nu știi nimic. Pentru a vă asigura siguranța, nu trebuie să distribuiți niciodată URL-ul sau adresa de e-mail a unui blog cu un străin.

Spam gratuit iPad:

Dacă cineva vă oferă servicii gratuite pentru iPad, șansele sunt că el / ea vrea să vă păcălească și vă poate fura informațiile dvs. sensibile. Acest spam apelează la cei care nu au o înțelegere de bază și avansată a internetului. Toate e-mailurile și comentariile care indică faptul că ați câștigat iPad-uri gratuite sunt bune pentru nimic. Nu trebuie să vă deschideți niciodată atașamentele și să citiți mesajele lor, deoarece spamerii vă vor infecta aparatul cu malware sau viruși.

Pierdere în Greutate Spam:

Obezitatea este una dintre problemele majore de pe internet, și o mulțime de oameni doresc să vărsat kilograme în plus instantaneu. Din păcate, nu există o scurtătură pentru aceasta și ar trebui să muncești cu adevărat. Cei care pretind că puteți pierde în greutate în cel mai scurt timp sunt spammerii. Aceștia pot lăsa linkuri înapoi la site-urile lor rău intenționate în secțiunea de comentarii sau vă pot trimite periodic numeroase e-mailuri de spam. Ar trebui să fiți atenți în timp ce vă împărtășiți detaliile personale cu oricine, deoarece majoritatea persoanelor de pe Internet sunt hackeri.

November 30, 2017