Back to Question Center
0

Semalt: Tipuri de teme WordPress despre care trebuie să știți

1 answers:

Selectarea temei corecte WordPress este una dintre cele mai dificile alegeri pe care le veți face pentru site-ul dvs. sau pentru blog. Una dintre cele mai bune caracteristici ale temelor WordPress este că puteți oferi un aspect profesionist și îmbunătățit site-ului dvs - campanello da parete. și nu au nevoie de nici o expertiză pentru a dezvolta sau a proiecta un site web. Tematica WordPress lasă o impresie bună despre conținutul dvs. pe cititori și modifică modul în care sunt redate paginile dvs. web. Temele pot face ca site-urile sau blogurile să arate diferit printr-un simplu clic.

Pe lângă controlul aspectului general al site-ului sau blogului, temele WordPress joacă un rol crucial sau major în SEO (optimizarea motorului de căutare). SEO este un proces de optimizare sau de stimulare a site-ului sau a blogului dvs., astfel încât acesta se clasează bine în paginile cu rezultatele motorului de căutare (SERP). Google, Bing și Yahoo preferă site-urile cu tematici grozave și le clasifică pentru o varietate de cuvinte cheie. Puteți genera bani cu ușurință în site-ul dvs. și puteți conduce trafic organic în câteva săptămâni.

Oliver King, un expert important în Semalt , subliniază că există trei tipuri principale de teme WordPress:

1. Teme premium WordPress:

Temele WordPress premium sunt de înaltă calitate și sunt dezvoltate de cei mai buni autori sau companii mari. Va trebui să plătiți ceva pentru a accesa aceste teme, widget-urile, meniurile și toate opțiunile. Temele premium ne costă ceva de la 50 la 500 USD per site și sunt licențiați..Acestea oferă următoarele avantaje site-urilor web:

  • Coduri de înaltă calitate
  • SEO este ușor de făcut
  • Implementarea standardelor avansate, cele mai recente și cele mai recente
  • Temele premium sunt extrem de optimizate și performante
  • Sunt mai flexibile decât temele gratuite și oferă sprijinul deplin utilizatorilor

2. Teme gratuite WordPress:

Este sigur să menționăm că pe internet există mii de teme gratuite WordPress. Cea mai bună parte este că nu trebuie să plătiți nimic pentru a accesa temele și puteți instala și activa instantaneu. Aceste teme sunt prezente în directorul de teme Wordpress și vin într-o varietate de nuanțe, desene și layouts. Una dintre marile dezavantaje ale temelor gratuite este că nu vă pot ajuta să vă îmbunătățiți site-ul într-un mod mai bun. Dezvoltatorii profesioniști au conceput temele și le-au pus la dispoziție online, dar există doar câteva opțiuni pentru a beneficia de acestea.

Deoarece temele WordPress au un impact semnificativ asupra site-ului dvs., SEO, rata de respingere, performanța acestuia și extensibilitatea blogului dvs., trebuie să preferați temele premium pentru teme gratuite WordPress. Dacă nu aveți suficienți bani pentru a cumpăra temele premium, puteți încerca Twenty Thirteen sau Twenty Twelve, care sunt cele mai bune două teme gratuite WordPress .

3. Teme personalizate de WordPress:

Teme personalizate WordPress sunt cele mai cunoscute pentru aspectul lor unic și sofisticat. Aceste teme necesită accesul la magazinele online și caracteristicile lor specifice. Temele personalizate sunt dezvoltate pentru site-urile sau brandurile profesionale de către dezvoltatori și designeri contra unei taxe grele. Ele oferă o mulțime de opțiuni și flexibilitate, dar aceste caracteristici sunt limitate la utilizatorii care și-au achitat taxa.

Unul dintre marile dezavantaje este că temele personalizate sunt destul de scumpe, mergând de la 600 până la 6500 dolari, în funcție de cât de priceput și faimos este un designer. Cele mai bune exemple sunt tema personalizată a casei Rose și tema personalizată a venitului secundar .

November 29, 2017