Back to Question Center
0

Semalt transmite informații cruciale despre cum să blocheze spam-ul referrer folosind Nginx

1 answers:

Când săturați în software-ul dvs. de analiză căutând oportunități și idei, este posibil să fi întâmpinat unele spam-uri de referință. Aceste trimiteri au existat de foarte mult timp, dar Darodar le-a dus la un alt nivel.

Ivan Konovalov, Semalt Manager de succes al clientului, spune că Darodar este un instrument fals de SEO, care a deturnat botnet-ul. Acesta a venit cu un nou mod de publicitate în care folosește o strategie prin care site-ul dvs. va fi inundat de diferite IP-uri, țări și chiar dispozitive în momente diferite, dar toate vor avea aceeași referire. Ei speră că, de îndată ce observați acest trafic suspect, veți dori să investiga mai multe despre el și, pe termen lung, veți achiziționa produsele lor.

Când Darodar a reușit cu acest tip de publicitate, majoritatea site-urilor web au început să utilizeze spam-ul referral și au ajuns la un punct de corupere și denaturare a analizei site-ului web. A devenit unul dintre infractorii principali ai site-ului web .

De ce este spam-ul referrer o problemă?

În afară de distorsionarea și coruperea site-ului dvs. cu date irelevante, spam-ul este o mare pierdere de timp. Cei mai mulți oameni se plâng de cât de frustrant poate fi atunci când încearcă să explice despre Darodar clienților și de ce ar trebui să o ignore. Deși este posibil să creați un filtru care să utilizeze Google Analytics pentru a ajuta la filtrarea spammerilor referitori, singurul lucru pe care această soluție îl rezolvă este mascarea problemei.

Odată ce spamerii accesează cu crawlere sau vizitează site-ul dvs., încep să utilizeze resursele serverului dvs., dar nu sunt lucruri de care aveți nevoie. Încărcarea serverului înseamnă că devine greu de încărcat, ceea ce poate duce la rate ridicate de respingere și la calificări slabe.

Cheia pentru a opri această problemă este să o blocați înainte de a avea ocazia să vă înregistrați pe site-ul dvs. ca referință. Există modalități diferite de a atinge acest obiectiv, iar unul dintre acestea este de a folosi nginx. Doar urmați pașii de mai jos:

Creați următorul director global pentru regulile nginx:

sudo mkdr / etc / nginx / global

spam-ul sudonano / etc / nginx / global / arbitru. conf

După crearea directorului, inserați textul de mai jos în editor, apoi salvați-l și ieșiți;

##

# Excluderea referitorilor

##

dacă ($ http_referer ~ "(semalt \ .com | butoane pentru site-ul \ .com)") {

setat $ interzis "1"

}

dacă ($ interzise) {

retur 403; - +

}

Acești pași vă vor ajuta să detectați și să blocați butonul pentru website.com și darodar.com. Acești doi sunt infractorii principali ai site-ului, însă puteți bloca orice alt spam de recomandare pe care îl doriți. Sintaxa expresiei consecvente ia numele de gazdă, emit perioadele cu un backline și le îmbină cu o bară.

În fișierul de configurare al site-ului, adăugați;

Server {

toate lucrurile care sunt deja

sunt / etc / nginx / global / *

}

Repetarea acestui proces poate fi plictisitoare, deoarece trebuie să faceți acest lucru pentru fiecare site, dar chestia goog este că îl puteți folosi din nou adăugând noi directoare globale în directorul / etc / nginx / global /. Dacă site-ul dvs. are un fișier șablon, va fi minunat dacă adăugați linia la el.

Pentru a se asigura că nu există erori de tastare, urmați acest lucru:

Sudo nginx -t, apoi reîncărcați config Nginx, și de aici, site-ul dvs. va fi bine să mergeți Source .

November 30, 2017