Back to Question Center
0

Semalt: Unde să găsiți toate răspunsurile despre Wiki?

1 answers:

"Sams te înveți Wikipedia în 10 minute" este o carte celebră scrisă de Michael Miller. Oferă răspunsuri clare și practice la întrebările noastre despre Wikipedia și învățăm cum să folosim enciclopedia în zece minute. Putem învăța tot ceea ce trebuie să știm despre Wikipedia și accesul la resursele sale incredibile și celebre. Până în prezent, Michael Miller a scris peste nouăzeci de cărți nonficiale și cele mai bine vândute, iar titlurile celebre sunt "Sams Teach Yourself YouTube în 10 minute", "Googlepedia: Resursa Google Ultimate", "Speed It Up! Un ghid non-tehnic pentru accelerarea computerelor letale și Ghidul absolut al începătorului pentru elementele de bază ale computerului ». Acest autor a câștigat reputația în întreaga lume datorită preciziei sale tehnice, a empatiei reale și a sfaturilor utile. El a îndeplinit cerințele tuturor cititorilor săi.

Cum se utilizează Wikipedia?

Lisa Mitchell, Semalt Customer Success Manager, descrie Wikipedia ca fiind una dintre cele mai bune surse de informare pe internet care permite utilizatorilor să contribuie și să editeze conținutul. Pentru a menține stilul de viață exigent din punct de vedere tehnologic, ar trebui să utilizați Wikipedia, deoarece este cel mai inovator și mai bine versat site de pe internet. Este ușor și direct să intri în gaura wiki în timp ce navighezi pe Wikipedia. Ați putea căuta actorii care au jucat cele mai bune roluri în filmele de la Hollywood și apoi ați început să căutați despre soțiile lor și ați descoperit că nu au mers la liceu și au început cariera prea devreme. Wikipedia a sărbătorit recent cea de-a 15-a aniversare a site-ului, iar site-ul începe să furnizeze informații copiilor care își îndeplinesc sarcinile și temele..Cu o cantitate mică de date și informații la îndemână, Wikipedia este cea mai mare sursă de informații de pe internet. Fondatorul său, Ward Cunningham, descrie creația sa ca fiind baza de date cea mai exactă și mai simplă, care îndeplinește așteptările diferitelor persoane.

În cartea sa, Michael învață cum să încorporeze Wikipedia în clasă la diferite nivele. Oferind elevilor un control complet asupra proiectelor lor, îi putem îndemna să verifice Wikipedia pentru informații utile.

Topul celor trei pagini Wikipedia pentru profesori

 1. Wikispaces:  Această secțiune este concepută pentru utilizarea în sălile de clasă. Wikispaces este o pagină uriașă care acționează exact ca instrument de management al clasei și îi ajută pe profesori și elevi să învețe cum să își organizeze sarcinile și proiectele în clasă într-un mod mai bun. Nu numai că oferă o mulțime de informații și șabloane, dar este, de asemenea, gratuit și are o mulțime de răspunsuri de atribuire. Profesorii pot folosi această pagină pentru a crea sarcini și pot partaja resurse.

 2. Wikidot:  La nivel de bază, această pagină Wikipedia este gratuită pentru utilizatori, dar unele dintre caracteristicile și conținutul acesteia sunt plătite. Dacă nu doriți să vedeți anunțurile și bannerele pop-up, trebuie să plătiți taxa de abonament .

 3. PBworks:  Cu peste 200.000 de pagini conectate, această pagină Wikipedia oferă profesorilor și studenților o mulțime de opțiuni care încurajează învățarea centrată pe student. De asemenea, profesorii și elevii pot să își construiască cu ușurință propriile site-uri și pot crea proiecte online odată ce trec prin informațiile de pe această pagină .

Prin luarea sfaturilor, sfaturilor și ideilor din cartea lui Michael, puteți încorpora cu ușurință Wikipedia și păstrați-vă angajat pe internet Source .

November 29, 2017