Back to Question Center
0

Semalt: vizitatorii site-ului fals și cum să se ocupe de ei?

1 answers:

Toți webmasterii utilizează Google Analytics pentru urmărirea vizitatorilor site-ului web. Ivan Konovalov, Managerul de Succes Semalt , spune că dacă observați spații în vizitele în contul dvs. Google Analytics, este probabil ca spam-ul referrer să fi atins site-ul dvs. Noile site-uri web și blog-uri primesc de la 50 la 100 de vizite pe zi, iar dacă statisticile arată peste 200 de vizite pe parcursul unor zile fără SEO adecvat, ar trebui să fii conștient de problemă și să încerci să găsești soluția.

Primul tău gând va fi "traficul meu se ridică treptat." Când veți săturați aceste cifre, veți descoperi că spam-ul referrer creează în tăcere un dezastru pentru site-ul dvs.

De unde vin vizitatorii?

Majoritatea site-urilor și blogurilor primesc accesări de la site-uri de căutare organică și site-uri media sociale. Unii dintre webmasterii optează pentru trimiteri, iar link-urile de site-uri menționate pot fi găsite în secțiunea Canale a contului Google Analytics. Dacă observați cu tărie, veți ajunge să știți că referințele se îndreaptă în fiecare zi, iar trimiterile crescute nu sunt bune pentru site-ul dvs. Având link-uri de la site-uri web de calitate scăzută sau pentru adulți este un semn că site-ul dvs. este în pericol. Pentru unii, o sesizare crescută este un lucru bun, dar nu este.

Cine se leagă la site-ul meu?

Accesați secțiunea Referințe pentru a recunoaște numărul de site-uri care v-au trimis traficul de referințe pentru zile. Probabil vedeți site-urile free-social-buttons.com, darodar.com, 4webmasters.org și sanjosestartups.com în acest domeniu. Dacă ați aceste site-uri Google pe Google, veți afla că aceștia sunt de fapt referitori la spam-uri și vă păstrează aproape zilnic trimiterea de trafic fals. Aceasta înseamnă că traficul provenit de la aceste site-uri de recomandare nu este decât o durere pentru dvs.

Spam-ul Referrer este cererea falsă trimisă pe site-ul tău printr-un script care scuză referitorul HTTP. Referința HTTP este o informație transmisă de un browser atunci când vă mutați dintr-un site web într-altul. Tipurile nefavorabile vor stabili referința dvs. HTTP la site-urile web de spam pe care intenționează să le promoveze pe internet. Dacă sunteți preocupat de numărul de accesări pe care le primește site-ul dvs. sau de clicurile pe acele linkuri, nu trebuie să vizitați site-urile lor web.

De ce este periculos spam-ul referrer?

Unele site-uri publice publică jurnalele de referință și se concentrează asupra situării altor beneficii la adresa spam-ului. Atunci când datele sunt publicate pe internet, spammerii primesc un impuls pentru propriile lor pagini web. Se pare că motorul de căutare accesează cu ușurință site-urile sau blogurile lor, considerându-le legitime. Spamul de trimitere este periculos din următoarele motive:

  • poate schimba contul dvs. Google Analytics, iar numărul vizitelor este întotdeauna umflat;
  • Ne face imposibilă verificarea numărului de vizitatori autentici pe site-ul nostru
  • crește rata de respingere la 100%, iar durata sesiunii este întotdeauna 0:00:00;

Google și alte motoare de căutare cunosc aceste lucruri și ar putea schimba clasamentul site-ului dvs. în zilele următoare. De aceea, vizitele de referre spam sunt un pic agitat pentru webmasterii. Ar trebui să luați măsuri serioase împotriva site-urilor suspecte înainte de a fi prea târziu și afacerea dvs. este distrusă pe internet Source .

November 30, 2017