Back to Question Center
0

Sfaturi actualizate și trucuri de la Semalt despre cum să eliminați Spam Referrer din Google Analytics

1 answers:

Spam-ul Referrer se referă la vizitele false trimise pe site-ul dvs. de către spameri, în scopul îmbunătățirii optimizării motorului de căutare. Ivan Konovalov, directorul de Succes , Semalt , explică faptul că spam-ul de referință denaturează datele și rapoartele Google Analytics, ceea ce face dificilă analiza rezultatelor și luarea deciziilor eficiente în afaceri .

Înțelegerea spamului referitor

Unii webmasteri se confruntă cu provocarea de a înțelege că spam-ul referrer afectează statisticile și de ce este foarte important să eliminați spam-ul referrer din Google Analytics - tutoriales de fotografia digital nikon. În ultimii ani, majoritatea site-urilor Web și a conturilor Google Analytics au fost afectate de spam-ul ghost. De aceea, dacă ați identificat o creștere a traficului pe site-ul dvs. web care provine de la alte site-uri, este momentul potrivit să acționați. În cele mai multe cazuri, conturile afectate de spam-ul referrer indică în jur de durata duratei sesiunii și rata mare de respingere.

De ce atacatorii trimite spam-ul referrer la contul GA

  • Pentru a îmbunătăți clasamentul SEO

Prin publicarea statisticilor referitor la site-ul dvs., veți ajunge înapoi la site-ul web rău intenționat al spammilor. Pe măsură ce motoarele de căutare accesează cu crawlere site-ul dvs. pentru indexare, ele consideră, de asemenea, link-urile de pe site-ul dvs. ca fiind de mare valoare. Link popularitatea este un factor cheie considerat de motoarele de căutare. Backlink-urile funcționează în favoarea spam-urilor, în cazul în care acestea se clasifică înalte în algoritmi.

  • Luați atenția potențialului vizitatorilor

Făcând clic pe linkurile trimise la dvs., spam-ul poate ruina rapid ziua dvs., deoarece link-urile spam conțin malware și anunțuri. În cele mai multe cazuri, spam-ul redirecționează vizitatorii la site-uri web rău intenționate, cu scopul de a le vinde produse și servicii.

Cum spam-ul referrer afectează contul GA

Vizitele false de referire sunt foarte enervante și înfuriate. Vizitele interferează cu rapoartele Google Analytics, dar nu cu site-ul dvs. web. Referatul spam funcționează doar pentru beneficiul spammerilor. La fel ca mesajele de e-mail spam, log spam-ul consumă mai mult timp atunci când lucrează la cum să-l blocheze definitiv.

Eliminarea spam-ului

1. Folosirea de filtre pentru a elimina spam-ul referirer din contul GA

  • Eliminarea spamului de referință din contul dvs. Google Analytics impune un nivel ridicat de vigilență și de know-how tehnic;
  • analizați raportul de referință al contului și adăugați pe lista dvs. site-urile spam disponibile;
  • Deschideți contul Google Analytics și navigați prin secțiunea "Admin"
  • Creați filtre noi. În acest caz, utilizați tipul predefinit;
  • Creați un filtru de testare pentru a evita pierderea acreditărilor dvs. atunci când eliminați spam-ul din contul dvs.
  • Adăugați în mod regulat filtre noi pentru a bloca afișarea spam-ului referrer;

2. Folosind un filtru de segment

Crearea unui segment vă ajută să filtrați mesajele spam anterioare, precum și să vă confruntați în mod confortabil publicul și să măsurați sursele de trafic. Când creați segmentul dvs., nu uitați să îl denumiți pentru a obține rezultate reci.

3. Utilizarea numelui de gazdă și a fișierului .htaccess

Utilizați filtrele cu numele gazdei și fișierul de configurare .htaccess pentru a elimina spamul referrer pentru a elimina datele dvs. în contul GA. Filtrele cu pluginuri blochează spam-ul de jurnal de la reflectarea în contul dvs. în viitor. Cu toate acestea, utilizarea tehnicii de fișier .htaccess este recomandată comercianților cu abilități tehnice adecvate. Executarea procesului în mod greșit poate duce la căderea site-ului dvs.

Spam-ul Referrer funcționează în corelarea cu datele dvs. Google Analytics și cu traficul fals spre site-ul dvs. Filtrele de fișiere, segmentele și fișierul .htaccess ajută la obținerea unor date exacte în contul GA. Utilizați tehnicile evidențiate mai sus pentru a obține statistici de încredere în contul Google Analytics.

November 30, 2017