Back to Question Center
0

Sfaturi Cool de la Semalt despre cum să blocheze Spam Referrer din fișierele de jurnal

1 answers:

De asemenea, cunoscut sub numele de jurnal spam, referrer spam este o tehnică de spamdexing care încorporează efectuarea mai multor solicitări de site utilizând URL-ul referrer fals. Spamatorii utilizează URL-uri false de referire pentru a trimite solicitări către site-urile pe care doresc să le facă publicitate. Pe termen lung, spam-urile ajung să câștige sume mari de bani în ceea ce privește taxa de publicitate .

Ivan Konovalov Semalt Manager de succes al clienților, spune că în lumea modernă a conținutului și a marketingului digital se înregistrează zilnic un număr mare de spam-uri falsificate. După ce v-ați direcționat fișierele în jurnal, spamul face ca fișierele dvs. de jurnal să fie inutile și irelevante Când vine vorba de marketingul digital, fișierele de jurnal joacă un rol foarte important, ajutând webmasterii să analizeze numărul de clienți care vizitează site-ul lor și durata perioadei de sesiune.

Cum funcționează spam-ul referrer

Luarea Google pe spam-ul referrer este evidentă. Fiind listată ca o tehnică de pălărie neagră, Google penalizează webmasterii și bloggerii care profită de spam-ul referrer pentru a mări traficul către site-urile lor și se clasifică înalt în algoritmii motoarelor de căutare. În trecutul recent, unii bloggeri și webmasteri au afișat referințe pe fiecare pagină a site-urilor lor web. Din cauza motivului cunoscut de bloggeri, o listă cu referitori recenți a devenit o parte integrantă a multor site-uri.

Spiders colectează conținutul paginilor pe care le vizitează în fiecare zi pentru indexare. Un număr bun de păianjeni pentru motoarele de căutare utilizează popularitatea link-urilor pentru a clasifica site-urile web pentru conversia cuvintelor cheie. Webmasterii și bloggerii profită de situația presupunând că un link URL de referință încorporat în conținutul lor adaugă o valoare foarte bună..În scopul creșterii traficului către site-urile lor, comercianții folosesc de asemenea software pentru a vizita pagini și site-uri folosind un antet fals.

Vizitatorii falsi explică rapoartele explicând modul în care utilizatorii potențiali au găsit o pagină, durata duratei sesiunii și numărul de vizitatori reali primiți. În calitate de marketer, s-ar putea să vă vedeți că clasamentul dvs. scade drastic ca rezultat al utilizării spam-ului de jurnal. În cele mai multe cazuri, Google elimină complet webmasterii folosind trucuri și tehnici de pălărie neagră din clasamentul motorului de căutare.

Eliminarea spam-ului referrer din fișierele jurnal

  • Utilizând jurnalul de referință neindexabil

Webmasterii și comercianții de conținut au tehnicile preferate pentru a elimina spam-ul referrer. Utilizarea jurnalului de referre neindexabil este cel mai simplu dintre toate. Nu afișați și nu includeți referitori la toate paginile disponibile pe site-ul dvs. web. Dacă nu includeți spam-ul referitor la paginile site-ului dvs., motoarele de căutare vor fi instruite să ignore jurnalul dvs. de recomandări.

  • Utilizând fișierul .htaccess

Dacă ați identificat o adresă URL suspectivă pe site-ul dvs., vă recomandăm să oferiți un fișier de configurare .htaccess. Acest fișier de configurare listează pur și simplu și blochează jurnalul spam de pe site-ul dvs. Web. Pentru a executa un fișier .htaccess pe site-ul dvs., executați un Apache cu mod-rewrite. Webmasterii care utilizează fișierul .htaccess blochează cu ușurință spamul provenit din pornografie, jocuri de noroc, finanțe sau orice alt site specific.

Unele tehnici au fost dezvoltate pentru a ajuta bloggerii și marketerii să blocheze spam-ul referrer. O combinație între un fișier de configurare .htaccess și un jurnal de recomandări non-indexable funcționează perfect pentru mulți webmasteri și marketeri digitali. Nu lăsa spam-urile referrer să vă facă fișierul de jurnal inutil. Utilizați tehnicile descrise mai sus pentru a bloca spam-ul referrer Source .

November 30, 2017