Back to Question Center
0

Sfaturi utile de la Semalt privind cum să excludeți adresa IP din Google Analytics

1 answers:

Excluderea adresei dvs. IP din Google Analytics este la fel de importantă ca strategia pentru campania dvs. Pentru a vă păstra datele exacte și curate, vă recomandăm să instalați Google Analytics pe site-ul dvs. web. După instalarea și actualizarea GA pe site-ul dvs - ray ban justin original. web, eliminați propria adresă IP pentru a evita risipirea rata de respingere a potențialului dvs. de vizitatori. Traficul intern nu numai că râde de rata de respingere a vizitatorilor dvs., dar și vă afectează în mod negativ rapoartele.

În ultimele trei săptămâni, traficul bot și traficul intern generat de birou au afectat multe date despre clienți. Referrerele și spam-urile spontane au contribuit, de asemenea, la traficul intern într-un mod foarte larg. Îmbunătățirea angajamentului dvs. de utilizator este foarte importantă atunci când executați Search Engine Optimization. Excludeți adresa IP, păianjeni cunoscuți și boți din datele dvs. pentru a obține date mai realiste.

Utilizați sfaturile furnizate de Oliver King, managerul de succes al clientului Semalt , pentru a filtra spamul, spam-ul referrer fantomă și adresa dvs. eficient.

De ce trebuie să excludeți propria adresă IP din Google Analytics

Lucrul pe propriul dvs. site web contribuie la traficul intern. Cu cât mai mult vă și angajații dvs. continuați să faceți clic pe paginile site-urilor dvs. web, cu atât crește numărul vizitatorilor. Un client cu personal ar trebui să excludă, de asemenea, adresele lor IP. Importanța menținerii scăzute a ratei de respingere în campania dvs. pentru optimizarea motorului de căutare nu poate fi accentuată. Ratele de repornire joacă un rol major în clasamentul dvs. de conversie a cuvintelor cheie.

Rata de bouncing este măsurată în mare parte prin numărul de clienți care vizitează site-ul dvs. Web și apoi dau clic înapoi. Menținerea ratelor de respingere vă asigură că cei care au vizitat pagina dvs. au reușit să treacă prin celelalte pagini..Excluderea adresei dvs. IP de pe site-ul dvs. scade rata de respingere, motiv pentru care cuvântul cheie de conversie a fost considerat relevant de către Google.

Cum să excludeți adresa IP de la GA

Excluderea adresei dvs. IP din Google Analytics implică un proces procedural. Urmați această procedură pentru a evita confundarea datelor dvs.

1) Faceți clic pe opțiunea "Următorul raportare" și căutați site-ul dvs. Web

2) În colțul din dreapta sus, faceți clic pe butonul "Admin"

3) Verificați link-ul de date al site-ului dvs. Web și faceți clic pentru a avea o vizualizare.

4) Faceți clic pe filtrele implicite care apar cu Google Analytics.

5) Faceți clic pe "Filtre noi". În această etapă, puteți să vă excludeți adresa IP fără a întâmpina dificultăți.

6) Verificați căsuța drop-down afișată în GA și selectați "Exclude". Continuați și selectați "traficul de la adresa IP" .

7) Pentru a verifica adresa IP, folosiți două metode. Puteți recupera adresa de pe linia de comandă a calculatorului dvs. prin configurarea adresei IP sau tastând un HTTP care solicită adresa dvs.

După ce ați obținut adresa IP, reveniți la pagina dvs. Google Analytics și introduceți adresa dvs. în câmpurile de spațiu furnizate. Faceți clic pe Salvați pentru a filtra și a exclude adresa dvs. IP de pe site-ul dvs. Web și din Google Analytics. Spam-ul Referrer, roboții și păianjenii au fost o asemenea neplăcere pentru companiile online din ultimele săptămâni. Menținerea ratei de respingere scăzută și recuperarea datelor curate pentru campania dvs. este foarte importantă.

November 28, 2017