Back to Question Center
0

Stop Spamul WordPress cu aceste sfaturi Pro de la Semalt

1 answers:

Spam-ul de înregistrare și spam-ul de comentarii sunt cele două probleme majore pentru blogurile și site-urile WordPress. Se întâmplă frecvent ca site-urile de înaltă profil să primească sute de mii de comentarii spam și înregistrări false pe săptămână. Aceste tipuri de spam vă pot afecta sau distruge reputația cu motoarele de căutare și cu cititorii dacă nu o rezolvați în mod corespunzător. Prin urmare, trebuie să vă confruntați cu spam-ul și să înlăturați tentativele de spam a site-ului sau a blogului. Din fericire, există câteva sfaturi pentru a trata spamatorii de comentarii și spam-urile de înregistrare.

Dacă ați configurat site-ul WordPress în mod corect, puteți să urmați aceste sfaturi Frank Abagnale, un expert de top Semalt, pentru a vă asigura siguranța și protecția site-ului dvs - teleprompter software with foot control. pe Internet.

Sfat # 1: Configurați setările de discuții WordPress:

Deși aveți posibilitatea să instalați un număr mare de pluginuri WordPress pentru a rezolva spam-ul de comentarii și spam-ul de înregistrare, puteți configura setările de discuție WordPress. Acestea sunt situate în secțiunea Setări din zona de administrare, cum ar fi www.abc.com /wp-admin/options-discussion.php. Cea mai ușoară și completă metodă de a opri comentariile spam și spam-ul de înregistrare este de a aproba comentariile dvs. și de a transforma înregistrările temporar manual. Un mod mai practic este însă instalarea pluginurilor care vă permit să revizuiți comentatorul și să îl aprobați în mod automat..Comentariile care par ilegale nu vor fi publicate pe site-ul dvs. În mod similar, utilizatorii ale căror IP-uri au fost pe lista neagră nu vor putea să se înregistreze sau să se aboneze la newsletter-urile dvs.

Sfat # 2: Întotdeauna revizuiți setările de discuție:

Pentru a combate spamul de comentarii sau spam-ul de înregistrare, trebuie să testați și să revizuiți setările de discuție înainte de a aproba orice pe site-ul dvs. Web. Este o modalitate excelentă de a reduce numărul de comentarii și înregistrări spam care vin pe site-ul dvs. în fiecare zi.

Sfat # 3: Instalați formularele Captcha:

Formularele Captcha sunt instalate de un număr mare de persoane și funcționează ca instrumente puternice anti-spam. Acestea ajută la reducerea numărului de comentarii despre spam și la prevenirea într-o anumită măsură a spam-ului de înregistrare. Ar trebui să instalați instantaneu un formular captcha pe site-ul dvs. și să continuați să eliminați comentariile care nu par legitime. În plus, nu ar trebui să aprobați un autor sau un editor pe care nu aveți încredere.

Sfat # 4: pluginul Akismet:

Akismet este un plugin atât de mare și puternic, creat de Automattic. Acesta include copiile comentariilor dvs. în baza de date proprie și vă ajută să scapați de comentariile spam și de spam-ul de înregistrare într-o măsură. Acest plugin protejează site-ul dvs. de la spammeri și verifică fiecare comentariu și înregistrare pentru autenticitate înainte de a-l aproba. Cu toate acestea, acest plugin nu aprobă întotdeauna comentarii legitime și nu poate verifica ce comentarii sunt bune și care sunt negative.

Sfat # 5: Dezactivați comentariile despre mesajele vechi:

O altă strategie minunată este de a dezactiva comentariile de pe posturile dvs. mai vechi și de a împiedica automat înregistrarea spam-urilor atunci când site-ul dvs. crește. Spamatorii nu vor putea să comenteze atunci când ați dezactivat funcțiile site-ului dvs. Web. Pentru aceasta, accesați zona Setări> Discuție și căutați butonul Automat închideți comentariile. Faceți clic pe butonul respectiv și reporniți fereastra / sistemul de operare.

Sfat # 6: Necesită moderarea:

Accesați secțiunea Setări> Discuție unde puteți vedea diferite tipuri de opțiuni pe care site-ul dvs. WordPress le oferă pentru a reduce numărul de spam și de spam Source .November 30, 2017