Back to Question Center
0

Utilizatori nedoriti! Sfaturi de la Semalt Expert pe ceea ce se poate face împotriva lor

1 answers:

O persoană obișnuită primește aproape 100 de e-mailuri pe zi; unele dintre ele provin de la webmasteri, în timp ce ceilalți aparțin companiilor sau site-urilor media care promovează produsele și serviciile lor. În mod similar, este posibil ca site-ul dvs. să primească o mulțime de vizitatori pe zi, dintre care majoritatea nu au nici o interacțiune sau interes pentru paginile dvs - vendita tavoli ping pong roma. web. Când navighează prin site-ul dvs., ei îl părăsesc instantaneu și nu prezintă interes pentru articolele dvs. Astfel, rata de respingere este mărită până la 100%. Lisa Mitchell, Managerul Success Semalt , spune că este important să blochezi toți utilizatorii nedorite, astfel încât să poți asigura siguranța și protecția completă a site-ului tău și a site-ului tău.

1. Blocați utilizatorii individuali:

Este ușor să blocați membrii individuali și să vă împiedicați să vă contacteze în viitor. Puteți face acest lucru prin profilurile lor. De exemplu, dacă cineva vă irită pe Facebook sau pe un alt site de socializare, îl puteți bloca cu ușurință făcând clic pe opțiunea Blocare de pe ID-ul său de pe Facebook. În mod similar, puteți bloca utilizatorii nedorite din e-mailuri și le puteți raporta drept spam. Dacă ați blocat un utilizator, acesta nu va putea să vă trimită mesaje, cum ar fi postările dvs., să vă viziteze profilul în mod intern sau să vă verificați feedurile de știri. Cu toate acestea, acesta va putea vedea imaginea dvs. de profil și vă poate contacta printr-un alt ID.

2. Excludeți anumite grupuri de persoane:

Dacă sunteți obosit de un grup de persoane, ar trebui să verificați opțiunea Setări> Persoane de contact noi din secțiunea dvs. de confidențialitate și să nu le mai puteți contacta în viitor. Aici puteți adăuga persoane de contact, cum ar fi ID-urile mass-media sociale sau ID-urile de e-mail, pentru a le bloca instantaneu. De exemplu, dacă unii oameni nu se potrivesc cu profilul tău și te-au contactat la întâmplare, poți crea filtre în contul tău Gmail și poți adăuga ID-urile lor de e-mail la acele filtre.

3. Creați un ID de e-mail temporar:

Unul dintre cele mai simple și mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a împiedica persoanele să vă contacteze este să creeze ID-uri temporare de e-mail. Acest lucru va împiedica utilizatorii nedorite să vă trimită din nou și din nou mesaje de unică folosință, false și alias. Este o observație obișnuită că 90% dintre oameni se înscriu pentru conturile online cu numele original și ID-urile principale de e-mail. Ca urmare, ei încep să primească mesaje de la persoane necunoscute și suspecte. Majoritatea e-mailurilor sunt trimise la dosarul dvs. junk sau spam în mod prestabilit, dar multe dintre acestea sunt direcționate către căsuța de e-mail.

4. Dezabonați-vă de la buletine informative necunoscute:

Dacă v-ați abonat la un număr mare de buletine de știri sau servicii promoționale, este posibil să primiți zilnic zeci de e-mailuri. Cea mai bună modalitate de a scăpa de utilizatorii nedorite online este să vă dezabonați serviciile care nu vă plac. Cu alte cuvinte, trebuie să vă dezabonați de buletinele de știri sau de e-mailurile promoționale care vă deranjează aproape zilnic. Pentru aceasta, faceți clic pe butonul Dezabonare și împiedicați extinderea site-urilor să vă trimită mesaje iritante. Dezabonarea este una dintre cele mai bune modalități de a reduce cantitatea de spam care intră în căsuța poștală.

November 30, 2017